Hoe gaat de montage van een badkamer in z’n werk?
Wonen

Hoe gaat de montage van een badkamer in z’n werk?

486Views

Bij een nieuwe badkamer komt veel kijken. Niet alleen het uitzoeken van een nieuwe badkamer is een spannend proces, maar ook de verbouwing en montage ervan kunnen spannend zijn. We snappen dat je graag meer informatie zou willen over hoe dit proces in z’n werk gaat. Daarom hebben we in vier stappen omschreven hoe de montage van je nieuwe badkamer in z’n werk gaat.

3D-ontwerp maken

We beginnen met het maken van een 3D-ontwerp. Dit doen we aan de hand van een kennismaking waarbij we jouw wensen en behoeften in kaart brengen. Als je tevreden bent met de indeling gaan we de producten, elementen en materialen uitzoeken. Vervolgens passen we het ontwerp aan, aan de hand van je uitgezochte producten.

Inmeten van de badkamer

Wanneer je tevreden bent met het 3D-ontwerp maken we een prijsopgave voor je. De montagekosten van een badkamer zijn afhankelijk van de situatie. Daarom komen we bij je thuis de badkamer inmeten. Daar bekijken we wat de volledige afmetingen zijn en waar de leidingen lopen. Aan de hand daarvan maken we een opsomming van de werkzaamheden. Zo weet jij precies wat je kan verwachten en kunnen wij een offerte voor je opstellen.

De montage zelf

Nadat je akkoord hebt gegeven, wordt de montage ingepland. Hoelang de montage duurt is afhankelijk van de situatie. Gemiddeld varieert dit van een tot drie weken. Vooraf wordt dit natuurlijk met je besproken, zo weet je wat je te wachten staat. Wil je zelf de oude badkamer verwijderen? Dat kan natuurlijk ook. We bespreken altijd vooraf wanneer de nieuwe badkamer gemonteerd wordt, zodat je hier rekening mee kan houden. Niemand zit natuurlijk graag lang zonder badkamer. Onze monteurs gaan pas naar huis als jouw nieuwe badkamer helemaal af is. Pas als jij tevreden bent, zijn wij dit ook.

Persoonlijk advies

Staat er een badkamerverbouwing op de planning en zou je graag meer advies hierover willen? In onze badkamerwinkels staan onze deskundige adviseurs voor je klaar om je van A tot Z te ontzorgen. Ze adviseren je niet alleen bij het uitzoeken van je nieuwe badkamer, maar zijn er in het gehele proces voor je. Nadat je de badkamer hebt gekocht, wordt de badkamer gratis bij je thuisbezorgd. Ook de montage kunnen wij voor je regelen. Zo hoef jij je nergens zorgen om te maken en kan je straks gaan genieten van je nieuwe droombadkamer.

Geef een antwoord