Hekwerk
Wonen

Hekwerken in alle soorten, maten en kleuren

702Views

Niet alle huisbewoners kiezen ervoor om een schutting rond hun tuin te plaatsen. Vaak is het zo dat huishoudens bang zijn om zichzelf van de buurt af te zonderen. Een begrijpelijk gevoel, maar zonder schutting heb je toch aanzienlijk minder privacy en bescherming. Wij laten je zien hoe je een schutting kan plaatsen, zonder complete isolering van de buurt.

Houd ongewenste bezoekers buiten de deur

Een van de voordelen van een schutting is dat het ongewenste bezoekers op afstand houdt. Een schutting is een duidelijke vorm van een erfafscheiding en beperkt daarnaast ook het zicht aan beide kanten. Privacy is dus een belangrijke extra. Mensen zijn nu niet meer in staat om vanaf de straat bij je naar binnen te kijken. Een schutting geeft mogelijk het gevoel dat je jezelf buitensluit, maar het heeft ook voordelen. Een mooie en efficiënte tussenweg is een hekwerk. Zo behoud je de voordelen van een schutting, maar verdwijnt het contact met de buurt niet helemaal.

Een hekwerk beschermt ook de tuin

Iedereen wil een nette en verzorgde tuin, maar helaas krijg je deze niet zomaar. Dit kost tijd en moeite. Ben je eenmaal bezig: dan wil je ook dat het harde werk loont. Het is logisch dat je dan ook van de nette tuin wilt genieten. Ongewenste gasten, zoals spelende buurtkinderen en huisdieren helpen hier helaas niet aan mee. Tijdens het spelen vergeten ze bijvoorbeeld dat ze schade aan jouw tuin kunnen richten. Denk aan ballen die in de tuin komen of kinderen die door de tuin lopen. Een ongeluk schuilt in een klein hoekje en de tuin is al snel en makkelijk verpest. Ook hiervoor is een hekwerk een goede oplossing. Zo blijft je tuin beschermd tegen de kinderen, maar kan de buurt wel genieten van je verzorgde tuin.

Het assortiment van Hekwerkonline

Het plaatsen van een hekwerk van Hekwerkonline geeft zowel bescherming als privacy. Toch behoud je het contact met de omgeving. En dit is wat mensen graag willen! Hekwerkonline heeft een uitgebreid assortiment wat betreft hekwerken en schuttingen. Bekijk de website voor het aanbod.

 

Geef een antwoord