Zwarte keukenapparatuur luxe en elegant
TrendsWonen

Zwarte keukenapparatuur: luxe en elegant

705Views

Matzwart of glanzend zwart?

Met zwarte keukenapparaten til je het design van je keuken naar een hoger niveau. Wanneer je op zoek gaat naar zwart keukenapparatuur dan zijn er verschillende soorten apparatuur waar je uit kunt kiezen. Glanzend keukenapparatuur past perfect bij een moderne of een industriële woonstijl. Matzwarte apparaten komen juist weer goed tot zijn recht in een landelijk of minimalistisch interieur. Met mat zwarte keukenapparatuur vang je bovendien twee vliegen in één klap: het is een mooie én slimme keuze. Vingerafdrukken zijn minder zichtbaar en de apparaten spiegelen minder in het licht. Matzwart is dus niet alleen mooi, maar ook heel makkelijk.

Zwarte keukenapparatuur passend bij elke keukenstijl

Welke keukenstijl kies jij? Houd je van stoer, modern, industrieel of klassiek? Het goede nieuws is dat van welke stijl jij ook houdt, dat zwarte tijdloze keukenapparatuur altijd kan. Glanzend zwarte keukenapparatuur past mooi bij een moderne of industriële keukenstijl, terwijl mat zwart bijdraagt aan de eenvoud van een landelijk of minimalistisch interieur. Zwarte keukenapparatuur is tijdloos en is daarom goed met alles te combineren. Zwart is een kleur waar je niet snel op uitgekeken bent. Past een rustige, luxe uitstraling bij jou? Kies dan voor zwarte keukenapparatuur. 

Combineren van zwarte keukenapparatuur

Het mooie aan zwarte keukenapparatuur is dat ze eenvoudig te combineren zijn met verschillende stijlen, kleuren en materialen. Een keuken gecombineerd met zwarte keukenapparatuur geeft de keuken een tijdloze en luxe uitstraling. Een zwarte kokend waterkraan van Quooker in combinatie met een zwarte spoelbak is een voorbeeld van zo’n optimale combi. Geniet direct van kokend water voor het maken van een heerlijke kop thee of soep. Of wat dacht je van een zwarte inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiging? Wil je een ultieme luxe uitstraling realiseren? Kies dan voor een zwarte keuken in combinatie met mat zwart keukenapparatuur. Wil je juist wat meer contrast creëren? Dan is een witte keuken in combinatie met zwarte glanzend keukenapparatuur perfect. Steeds meer merken brengen hun keukenapparatuur op de markt in een zwarte kleur. Van ovens tot aan magnetrons en koelkasten: elk keukenapparaat is tegenwoordig wel verkrijgbaar in een zwarte variant.

Persoonlijk advies bij Kitchen4all

Het aanschaffen van zwarte keukenapparatuur is een flinke investering. Daarom wil je er wel zeker van zijn dat je een juiste keuze maakt. Hoewel je natuurlijk erg goed moet letten op de specificaties van de apparaten, wil het oog ook wat. Om een goed beeld te hebben hoe zwarte apparatuur eruit ziet in jouw keuken, kan je een 3D-ontwerp op maat laten maken of een 3d-ontwerp laten maken bij een geschikte keukenzaak. Zo heb je altijd een goed beeld van wat je precies kunt verwachten. Wel zo fijn!

Geef een antwoord