Witte jurk
Kleding

Witte jurk en Ibizastijl: de perfecte combinatie

694Views

Er is niets zo lekker zomers als het dragen van een korte witte jurk waar je zongebruinde benen onderuit komen. Dit is de reden dat een witte jurk ook zeker niet aan je zomergarderobe mag ontbreken. Een witte jurk is prachtig op  vakantie onder de heerlijke warme zon, waar je langs de boulevard flaneert. Ook kan deze natuurlijk prima in Nederland met een spijkerjack of vest. Zo creëer je toch nog een beetje dat Ibizagevoel. Meer over de witte jurk lees je in deze blog!

Ibiza stijl

De Ibizastijl wordt ook wel bohemian genoemd. Het staat voor een rustige basis, maar wel met drukke prints. Die rustige basis zie je vaak terug in de kleding. Denk bijvoorbeeld aan crème witte shirts, een witte jurk of een effen kleur kleding. Qua accessoires ga je dan wel helemaal los in kleur, natuurlijke materialen en ook hier en daar wat bling. Denk bijvoorbeeld aan kleurige kralen, veren, schelpen, goud- of zilverkleurige bedels, hout of steen. Een witte jurk leent zich dan ook erg goed voor de bohemian stijl. Wij zijn fan! Jij ook?

Prachtige boho merken

In de webshop van Ibizamode vind je verschillende merken die je dat echte Ibiza gevoel bezorgen. Bij deze boho merken kun je bijvoorbeeld denken aan Ibzmode, Isla Ibiza, Jaase en Fobya. Regelmatig bezoekt deze partij dan ook beurzen om te kijken of er nog meer merken zijn die ze aan de huidige collectie toe kunnen voegen. Hierdoor vind je iedere keer dat je op deze website kijkt weer prachtige nieuwe bohemian items.

Ibiza items shoppen

Ben je net als wij verliefd op deze stijl dan moet je een kijkje nemen op deze website met de mooiste Ibiza mode. Hier vind je accessoires, kleding, schoenen en bikini’s. Zoals hierboven kort benoemd is één van die websites die kleding in Ibizastijl aanbiedt Ibizamode. Hier vind je de leukste items van verschillende boho merkjes. Bekijk de webshop voor alle artikelen in Ibiza stijl. Hier slaag jij gegarandeerd voor de perfecte witte jurk!

Geef een antwoord