Een makkelijke manier om alle benodigde vitamines binnen te krijgen
gezondheid

Een makkelijke manier om alle benodigde vitamines binnen te krijgen

602Views

We doen allemaal ons best om gezond te eten, maar het kan nog wel eens lastig zijn om alle vitamines die je nodig hebt op een dag binnen te krijgen. Als je het druk hebt moet je vaak de dag van te voren eten klaarmaken en meenemen, maar dit is niet altijd te doen. Of je hebt er gewoonweg geen zin in. Je kan namelijk niet elke dag zo productief zijn. Gelukkig is er een makkelijke manier om alle vitamines binnen te krijgen die je nodig hebt. Wil je weten welke manier dat is? Lees deze blog dan snel door! Wij vertellen hier namelijk meer over.

Het is een zeer simpele manier

De manier om al je vitamines binnen te krijgen is zeer gemakkelijk! Elke ochtend hoef je alleen maar een Green Juice te maken en je bent voorzien voor de hele dag! De naam zegt het ook al de Green Juice bestaat uit verschillende vitamines en mineralen. De Juice is gemaakt van groene groentes, op deze manier vul jij gemakkelijk het vitaminetekort aan in je lichaam. De Green Juice van SuperFoodies bevat alles wat je nodig hebt! Er zit namelijk; magnesium, vezels, calcium, ijzer, vitamine C, vitamine B12, Vitamine D en vitamine B2 en B6 in. Deze ingrediënten zijn echte oppeppers voor je lichaam, ze activeren namelijk de natuurlijke energie in je lichaam, het immuunsysteem wordt positief beïnvloed, op ten duur ben je minder moe en je nagels en haar worden er sterker van.

Een van de meest belangrijkste vitamines

Er zitten aardig wat voordelen aan de Green Juice. Maar waar komen die voordelen vandaan? Natuurlijk uit de vitamines en mineralen. Vandaag lichten we vitamine B12 uit. Deze vitamine wordt ook wel cobalamine genoemd. Dit zorgt voor de aanmaak van rode bloedcellen, die weer nodig zijn om zuurstof door je bloed heen te vervoeren. Een tekort aan vitamine B12 kan dan ook leiden tot een bepaalde vorm van bloedarmoede, dit kan moeheid, duizeligheid, hartkloppingen en oorsuizen veroorzaken. Door deze vitamine dagelijks te nemen heb je minder kans op deze klachten.

Geef een antwoord