3 tips bij het cadeau doen van een stoere heren armband
Sieraden

3 tips bij het cadeau doen van een stoere heren armband

634Views

Een sieraad cadeau geven aan een man, dat kan best lastig zijn. Maar met deze 3 tips ben je er zeker van dat je een cadeau geeft waar je over na hebt gedacht. Met deze tips weet je zeker dat het past bij zijn stijl en karakter, en niet onbelangrijk, dat het past om zijn pols. Een sieraad is persoonlijk en een kwestie van smaak. Wij geven je de handvaten om erachter te komen wat bij hem past. Dus lees snel verder, zodat het cadeau voor hem als gegoten zit.

Tip 1: Bekijk zijn kledingkast of zijn outfits die hij geregeld draagt

Waarom de outfits belangrijk zijn voor het bepalen welke armband je moet kopen? Nou dat is simpel, je kan gemakkelijk zien welke kleuren hij veelvuldig gebruikt. Draagt hij donkere kleuren zoals bruin, zwart of donkerblauw? Dan kan je alle lichte kleuren aan je voorbij laten gaan, want dat is niet zijn smaak. Een heren armband moet namelijk een aanvulling zijn op de stijl en het dient dan ook in lijn te liggen met de kleuren die hij gebruikt in zijn eigen outfits. Mocht je online heren armbanden gaan kopen, is het fijn als het merk met je meedenkt en de armbanden op kleur sorteert. Dat bespaart jou een hoop zoekwerk.

Tip 2: Het kiezen van een type heren armband dat past bij hem

Dit lijkt misschien een hele lastige opgave, maar wij gaan je helpen om een type armband aan een bepaalde stijl te koppelen. Om te beginnen met een klassieke en nette outfit. Hier bedoelen wij een mooi overhemd of polo mee, met daaronder een pantalon of strakke jeans. Mocht hij in dit profiel passen, dan is een klassieke stalen of leren armband perfect voor hem. Leren armbanden voor heren zijn tijdloos net als de stalen armbanden, die op dit moment steeds populairder worden. Deze armbanden geven een luxe uitstraling aan zijn outfit.

Vervolgens de modieuze man, te omschrijven als iemand met een vlotte trui/sweater of een dito shirt met daaronder een strakke broek (eventueel met gaten). Daaronder draagt hij opvallende sneakers of Clarks. Past hij in dit profiel? Dan zijn kralen armbanden echt een musthave voor deze man. Deze armbanden vallen op door het speelse karakter en dat is precies wat hij met zijn outfit wil vertellen.

Tot slot de man die eigenlijk de bovenste twee stijlen combineert. Hij draagt een mooie coltrui met een vlotte jeans en daaronder een paar opvallende sneakers.  Bij deze man past een touw heren armband perfect. Dit zijn razend populaire armbanden, omdat ze overal bij passe. Dit komt mede door het robuuste en strakke design van de armband.

Tip 3: Bepaal de polsmaat

De laatste tip, en misschien wel de belangrijkste tip van allemaal. Het is ontzettend irritant als een armband niet goed aansluit om je pols. Een armband die te los zit, kan bij het werken in de weg zitten of je kan gemakkelijk ergens achter blijven haken. Om te voorkomen dat je cadeau een irritatie wordt, gaan we je hierbij helpen. Bij het zoeken naar mannen armbanden moet je alert zijn dat het merk je een goed advies kan geven over de polsmaat. Meestal is een maat M (18,5 cm) een gangbare maat. Als je in de gelegenheid bent om een oude/andere armband van hem op te meten, doe dat en zorg dat je het toevoegt in de notities van je bestelling. Mocht het alsnog lastig zijn om te bepalen welke polsmaat hij heeft, dan heeft Wildenberg Wear een goede oplossing. Zij hanteren namelijk een maatgarantie. Bij Wildenberg Wear slaag je dus altijd voor de juiste maat heren armband!

Geef een antwoord