Trek de aandacht met een bijzondere trouwring
SieradenTrends

Trek de aandacht met een bijzondere trouwring

774Views

Ben je op zoek naar bijzondere trouwringen, maar heb je ze nog niet gevonden? Neem dan eens een kijkje op de website van Bijzondere Trouwringen. Hier vind je een ruime collectie aan unieke trouwringen. Er zijn diverse stijlen waar je uit kan kiezen zoals; modern, exclusief, organisch, klassiek en chique. De goudsmid die deze ringen ontwerpt werkt met verschillende metalen waaronder; goud, maanwit platina, grijs titanium en zwart zirkonium. Deze metalen zijn sterk en duurzaam en erg geschikt om te verwerken tot trouwringen. Deze edelsmid gebruikt vaak meerdere metalen in een ring. Ook worden aan de ring vaak een of meerdere edelstenen toegevoegd die zorgen voor extra aantrekkingskracht.

Blikvangers

Hieronder worden een aantal opvallende trouwringen besproken. Wellicht zit hier de trouwring tussen die je zoekt.

Zirkonium trouwringen

Zoek je een ring die de aandacht trekt? Dan zijn zirkonium trouwringen zeer geschikt. Deze ring valt op door zijn zwarte kleur. Van origine heeft dit metaal een grijze kleur. Maar door het verhittingsproces wordt dit materiaal zwart van kleur. Dit metaal is zeer licht van gewicht en is hierdoor prettig draagbaar. Daarnaast is zirkonium erg sterk en kan dus tegen een stootje. Ook kun je dit metaal mooi combineren met witgoud of roodgoud, wat zorgt voor een mooi contrast.

Exclusieve trouwringen

Ben je een liefhebber van diamanten? Dan zijn exclusieve trouwringen een goede keus. Bij deze trouwringen spelen diamanten de hoofdrol. De diamanten die in exclusieve trouwringen worden gebruikt zijn Kimberley gecertificeerd (conflictvrij). Het mooie aan deze diamanten is dat door de licht inval een prachtig kleurenpalet zichtbaar wordt. Wat ook wel het vuur van de diamant wordt genoemd. Een spectaculair voorbeeld van een exclusieve ring is het Ricordo Particolare model met maar liefst 32 fonkelende briljanten.

Grasringen

Zoek je trouwring met een natuurlijk karakter? Wellicht is een grasring iets voor jou. Deze zijn geïnspireerd op de natuur en zien er uit als gevlochten gras. Bij Bijzondere Trouwringen zijn er 4 verschillende grasmodellen waarvan je er 2 kunt kiezen. Het model van jouw keuze kan gemaakt worden van de metalen goud, zilver, staal of platina.

Bicolor trouwringen

Wil je meerdere metalen combineren in een trouwring? Dan zijn bicolor trouwringen zeer geschikt. Door bijvoorbeeld geelgoud te combineren met witgoud krijg je een mooi contrast. Wil je nog een stapje verder gaan? Dan kun je ook drie kleuren (geel, wit en rood) goud combineren. Zo kun je de buitenste twee banen evenwijdig aan elkaar laten lopen en de middelste baan diagonaal laten maken voor een speels effect.

Geef een antwoord