SmartphoneTrends

De iPhone 12 mini

550Views

Het verschil tussen de iPhone 12 en de iPhone 12 mini is de grootte, het schermformaat én de kosten. De kleuren, opslagmogelijkheid, camera en hardware zijn verder identiek! Dus heb je liever een klein formaat smartphone kies dan voor de IPhone 12 mini zwart. Daarmee heb je een iPhone met een compacte kwaliteit voorzien van dezelfde processor als alle andere iPhones in de 12 serie van Apple. Naast het compacte formaat is ook het 5,4” OLED scherm één van de redenen om te kiezen voor de iPhone 12 mini, hoewel zo’n klein scherm wel wennen is. Het grote voordeel van de iPhone mini is dat deze in je broekzak past en er niet snel uit zal vallen. De belangrijkste specificaties van de iPhone mini zijn:

  •         12 + 12 megapixel camera
  •         5,4” Oled beeldscherm
  •         64 GB-geheugen
  •         Geschikt voor eSim
  •         Gewicht 135 gram
  •         Breedte 64,2 mm
  •         Hoogte 131,5 mm
  •         Dikte 7,4 mm

De iPhone 12 mini

De iPhone 12 mini is een van de meest duurzame toestellen van dit moment

De iPhone 12 mini is identiek aan de iPhone 12, maar dan met een kleiner scherm. Hierdoor kan ook de behuizing compacter worden gemaakt en hoeven de onderdelen niet zo groot te zijn. Dit zorgt ervoor dat de iPhone 12 mini één van de meest duurzame telefoontoestellen van dit moment is. Zowel de iPhone 12 mini wit als de iPhone mini zwart zijn momenteel bij Simyo met € 120,- korting verkrijgbaar. Je kunt de iPhone mini 12 aanschaffen bij het afsluiten van een 2-jarig abonnement. Je kunt zelf kiezen voor het bedrag dat je bij het afsluiten van het abonnement betaald voor je toestel. Hoe meer je bij aanschaf betaald voor je toestel, hoe lager de maandelijkse kosten zijn! Daarnaast kun je ook zelf kiezen hoe hoog je jouw internetbundel én je telefoon / sms-bundel wilt. Wanneer je ook KPN-internet thuis hebt worden deze bundels verdubbeld!

Een voorbeeld: stel je wilt de iPhone 12 mini wit en je hebt thuis KPN-internet.

–       Kies je voor een internetbundel van 10 GB voor € 9,-, dan ontvang je voor dit bedrag, zolang je dit abonnement houdt, 20 GB!
–      Kies je voor een telefoon / sms-bundel van 200 min / sms voor € 5,- dan ontvang je, zolang je dit abonnement houdt, 400 min / sms!
–       Betaal je niets voor je iPhone 12 mini bij het afsluiten van je abonnement dan betaal je voor je toestel 24 maanden lang € 23,- per maand
–       Eenmalige kosten, € 8,83 thuiskopie, € 0,01 controlenummer en € 5,- bezorgkosten
–      Je abonnementskosten zijn 24 maanden lang; € 9,- + € 5,- + € 23,- = € 37,- en daarna worden je abonnementskosten € 14,-

Na 24 maanden

Na 24 maanden is de iPhone 12 mini van jou. Het abonnement loopt stilzwijgend door, maar je kunt ook een nieuw abonnement afsluiten. Wil je dan weer een nieuw toestel dan kun je opnieuw een 2-jarig abonnement afsluiten. Heb je geen nieuw toestel nodig dan kun je jouw abonnement laten doorlopen of een sim only abonnement afsluiten.

Geef een antwoord