Je bent nooit te oud om trendy te zijn 2
AlgemeenKledingMode

Je bent nooit te oud om trendy te zijn!

1.23KViews

“De kleren maken de man.”; een mooie uitdrukking. We zijn het daar niet helemáál mee eens, want de inhoud telt natuurlijk ook mee. Maar toch is het écht zo dat je, als je goed gekleed gaat, het gevoel hebt dat je aantrekkelijker bent en meer capabel. Daarbij maakt jouw maat of leeftijd helemaal niets uit; jij zit lekkerder in je vel als je lekkerder in je kleding zit. Kortom, met een eigentijdse outfit word je een betere versie van jezelf!

Laatste mode met een maatje meer

Om nog maar eens met een spreekwoord te komen dat ook waar is: “je bent zo oud als je jezelf voelt”. Wanneer je al jarenlang blijft steken in dezelfde stijl en gewoonten, ben je gemakzuchtig geworden en heb je eigenlijk de moed min of meer opgegeven. De kilootjes zijn er in de loop der tijd aangegroeid en je hebt je neergelegd bij het idee dat de laatste mode niet voor jou is weggelegd. Maar daarmee doe jij jezelf tekort, want niets is minder waar! Zoals de titel al aangeeft, ben je nooit te oud om trendy te zijn. Door je te verdiepen in de laatste mode en trendy herenkleding met een maatje meer en vervolgens een paar mooie outfits te shoppen, voel je je al een heel ander mens! Wat daarbij nogal eens wordt onderschat, is het ondergoed. Kies voor shorts en hemden die lekker zitten en niet knellen én die er mooi uitzien. Dat zit niet alleen comfortabeler, maar je voelt je ook meteen veel mannelijker.

Je bent nooit te oud om trendy te zijn

Kom in actie!

Misschien is het ook tijd dat je aan jezelf gaat bewijzen dat je modieus, trendy en succesvol kunt zijn. Je nieuwe outfit doet al zeker de helft van het werk. Maar je kunt meer doen. Kom in actie en zorg dat je fitter wordt. Daarvoor hoef je echt niet elke dag uren in de sportschool te gaan afzien; een half uurtje wandelen per dag doet al wonderen! Wat je ook echt een boost kan geven én je leven 180 graden kan laten draaien is het lezen van boeken over succesvol zijn. Natuurlijk moet je de kennis die je daarmee opdoet ook daadwerkelijk toepassen. Er zijn talloze boeken geschreven over zelfontwikkeling en ook voor jou zit daar vast een onderwerp bij dat je aanspreekt en past bij jouw leven. Zo kun je bijvoorbeeld werken aan succes op zakelijk vlak, maar ook op het gebied van relaties of zelfvertrouwen. Wat zijn de punten waarop jij wel wat verbetering zou willen zien?

 

Je bent nooit te oud om trendy te zijn

 

 

Zorg voor jezelf

Ook de mannenhuid heeft verzorging nodig! Kies een goed reinigingsproduct en een revitaliserende dag- en/of nachtcrème en smeer je gezicht en hals daar dagelijks mee in. Laat je regelmatig verwennen bij de kapper en kies voor haarproducten die bij je passen. Kies ook je outfit met zorg en bedenk dat jij dat allemaal waard bent. Kortom, zorg voor jezelf, van binnen en van buiten. Je bent nooit te oud om trendy te zijn!

 

Geef een antwoord