Welke schuurmachine heb ik nodig voor mijn project
AlgemeenVrije TijdWonen

Welke schuurmachine heb ik nodig voor mijn project?

729Views

Schuurmachines gebruikt je in verschillende projecten. Er zijn daarom ook verschillende soorten schuurmachines. Maar welke heb je nu nodig tijdens je project. Hier staan verschillende soorten schuurmachines voor je op een rijtje. Zo weet welke schuurmachine nog aan je kit ontbreekt. Bij Mastertools.nl kun je al deze verschillende modellen vinden.

De bandschuurmachine

De bandschuurmachine gebruik je als je met een groot oppervlak moet werken.de bandschuurmachine zorgt voor een hoog schuur vermogen. Het apparaat is geschikt voor meerdere materialen zoals hout, kunststof en niet ijzerhoudende metalen.

De borstelschuurmachine

Met een borstelschuurmachine kun je op verschillende materialen werken, waaronder hout, metalen, roestvrij staal en kunststoffen. Zo kun je dit apparaat goed gebruiken tijdens het restaureren van meubels en zelfs het polijsten van metaal. Het is breed inzetbaar.

De delta schuurmachine

De deltaschuurmachine gebruik je als je te maken gaat krijgen met moeilijk bereikbare hoeken. Het afschuren van gedetailleerde kozijnen wordt door dit model makkelijk. Zo kun je voor de zomer nog je kozijnen een leuk tintje geven.

Excenterschuurmachine

De excenterschuurmachine gebruik je als je vlakke of golvende oppervlakken zeer wilt schuren of polijsten. Op een hoop materiaal in te zetten zoals metaal, kunststof, hout, glas, verf en lak.

Langnek Schuurmachines

Een tool niet te missen in het leven van een echte klusser. Met de langnekschuurmachine kun je gemakkelijk wanden en plafonds wilt schuren.

De vlakschuurmachine

Deze gebruik je als je veel grof werk moet verrichten op grote oppervlakken. Een must voor de echte doe-het-zelver die graag bezig is met hout.  

Kantenschuurmachine

De kantenschuurmachine schuurt houten vloeren tot aan de plint en komt op plaatsen waar de parketschuurmachine niet bij kan, zoals onder een verwarming of een kastje. Ontzettend handig voor als je je houten vloer wilt behandelen.

Dit waren de verschillende soorten schuurmachines. Ben je nog niet overtuigd van welke schuurmachine het beste bij je past? Vraag dan altijd een medewerker van de winkel om extra informatie. Ze helpen je aan de perfecte keus.

Geef een antwoord