Robuuste tafel
TrendsWonen

Waarom u een robuuste tafel in uw huis moet hebben

941Views

Het inrichten van uw huis kan soms lastig zijn. Vooral een tafel in uw huis is een hele opgave. Moet het ronde tafel worden, een bartafel of toch een rechthoekige eettafel? Als u net de verkeerde maat heeft of de verkeerde kleur kan de hele uitstraling in uw huis anders worden. Daarom is het belangrijk dat u uzelf goed laat informeren over de verschillende soorten tafels, want zo kan het bijna niet mis gaan en heeft u nog lang plezier van uw tafel. Meer informatie over tafels kunt u vinden in deze blog, lees dus snel verder!

De perfecte eettafel

Heerlijk op een vrijdag avond met uw familie en/of vrienden genieten van een wijntje met een borrel plankje. Dit klinkt als de ideale vrijdag avond! Maar dan moet u wel al die mensen kwijt kunnen. Kies daarom voor een eettafel die lang genoeg is, zodat er meerdere mensen aan kunnen zitten. Dit is dan ook het praktische gedeelte, maar u wilt vast ook dat de eettafel past bij de rest van uw interieur. Robuuste eettafels passen gelukkig altijd wel. Het tafelblad is namelijk gemaakt van hout. Bij sommige tafels zie je de nerven en de verschillende kleuren nog terug in de tafel, hoe mooi is dat?

Eettafel

De poten van een tafel

Heeft u dat ook wel eens? Dat een tafelblad super mooi kan zijn maar dat de onderkant toch wel een beetje tegenvalt? Met een stalen onderkant zit u altijd goed! Stalen poten zijn vaak (mat)zwart van kleur, waardoor ze een tijdloze uitstraling hebben. Daarnaast worden de posten onder de tafel gemonteerd. Dus als u na een tijdje de poten zat bent is het mogelijk om nieuwe stalen poten onder de tafel te plaatsen, ideaal toch?

Een eettafel van goede kwaliteit

Als u voor het eerst op uzelf gaat wonen, zit het budget niet altijd mee. Daarom is het soms makkelijker om een goedkope tafel aan te schaffen. Maar op lange termijn is dit niet zo handig, de meeste tafels hebben namelijk geen goede kwaliteit, waardoor je over drie jaar weer een nieuwe tafel moet kopen. Op deze manier ben je even veel geld kwijt aan twee tafels. Het is dus slimmer om goedkoper om in gelijk een tafel van goede kwaliteit te kopen!

Geef een antwoord