houten-jaloezie
Wonen

Houten jaloezieën: hier moet u op letten

864Views

Hoeveel jaar in uw leven slaapt u daadwerkelijk? Het zou een mooie vraag kunnen zijn voor een pubquiz. Het antwoord is: 32 jaar. Tenminste, ervan uitgaande dat u een leeftijd van 90 jaar bereikt. Dat komt er op neer dat u een derde van uw leven op één oor ligt. En nu u ontdekt heeft dat u een groot deel van uw leven slapend spendeert, wilt u er natuurlijk alles aan doen om die rustige uren zo fijn mogelijk doorbrengt. Iets dat daar zeker een bijdrage aan kan leveren, zijn houten jaloezieën. Raamdecoratie.com is een partij waar u in goede handen bent als het aankomt op raambekleding. In deze blog bespreken we de zaken die u nauwlettend in de gaten moet houden als u op koopjacht gaat!

houten jaloezie

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van houten jaloezieën?

Het volgen van een stappenplan is geen overbodige luxe als u houten jaloezieën wilt aanschaffen. Om het simpel te houden, starten we bij het begin. Voordat we gaan nadenken over de uitstraling, is het van belang om u af te vragen met welk doel u de jaloezieën wilt kopen. Is het de bedoeling dat de desbetreffende ruimte volledig donker is, of mag er ook wat licht binnenvallen? Het ene paar lamellen laat namelijk meer licht door dan de andere. Zodra u dit antwoord scherp heeft, kunnen we gaan kijken naar het materiaal. Hout kent namelijk ook veel verschillende varianten. Bij Raamdecoratie.com hebben ze namelijk ook bamboe en abachi op voorraad. Abachi is wat lichter van kleur en wordt ook vaak gebruikt bij de bouw van een klassieke sauna. Daarna is het tijd om ‘kleur te bekennen’. Zwart is een geslaagde keuze als u wat contrast wil creëren, terwijl gebroken wit tot de veiligere opties behoort. Andere vragen die aan bod komen bij de aanschaf van jaloezieën is de vraag of de lamellen op maat gemaakt moeten worden, welke breedte het geheel moet krijgen en welke manier van montage uw voorkeur geniet.

Raamdecoratie.com

Bij Raamdecoratie.com heeft u talrijke mogelijkheden voor houten jaloezieën. De ‘Smooth’ behoort tot één van de meest gekozen uitvoeringen van de lamellen, maar ook de op maat gemaakte jaloezieën van 25 mm breed wordt door klanten met plezier in huis gehaald. Neem gerust een kijkje in de webshop van deze partij en laat u verrassen!

Geef een antwoord