tassen bedrukken
AlgemeenZakelijk

Waarom tassen bedrukken een goed idee is

537Views

Als je een eigen bedrijf hebt is het extra speciaal om je producten op een leuke manier mee te geven aan de klanten. Dit is dan ook mogelijk door papieren tasjes. Deze tasjes kan je namelijk zelf vormgeven. Je kan zelf de opdruk kiezen, het materiaal en de grootte van de tas. De opdruk van de papieren tas kan bestaan uit een logo, een gezellig printje of een effen kleur. Hierdoor heb je een tas die perfect bij jouw bedrijf past. Wil je graag papieren tassen bedrukken om je producten de final touch te geven? Lees dan snel verder! Wij vertellen er namelijk meer over in deze blog.

Verschillende soorten tassen

Tassen bedrukken kan een boost geven aan je bedrijf. De producten worden namelijk mooi ingepakt en zorgt voor meer naamsbekendheid. Wil je graag een tas laten bedrukken? Neem dan eens een kijkje op de website van Rotimshop. Ga je voor een papieren tas? Dat is een goede keuze. Papieren tassen zijn namelijk beter voor het milieu en zien er leuk uit. Je hebt bij de Rotimshop keuze uit een bruine of witte papieren tas. Het is daarom belangrijk om eerst na te denken hoe zichtbaar jij het logo of de vormgeving wilt hebben, op een witte tas is de opdruk namelijk beter zichtbaar dan een bruine tas, want elke kleur komt op een witte tas goed naar voren. Maar een bruine tas geeft meer een authentiek gevoel.

En paar tassen bestellen bij Rotimshop

Als je een tas hebt ontworpen, ben je vaak heel benieuwd om te zien hoe de tas er in het echt uit ziet. Het kan dan soms zijn dat de tas net niet voldoet aan jouw verwachtingen. Daarom is het verstandig om meerdere tassen te bestellen en daar de mooiste uit te kiezen, zo weet jij zeker dat je de perfecte tas hebt. Bij de Rotimshop kun jij al tassen laten bedrukken vanaf 100 stuks. Dit is dus ideaal om gemakkelijk een keuze te maken! Heb je meer informatie nodig over de verschillend opties? Neem dan gerust contact op met de klantenservice of neem een kijkje op de website.

 

 

Geef een antwoord