winterjassen man
KledingModeTrends

Trendy winterjassen voor heren

1.65KViews

Nog even en de zomer is helaas weer voorbij. Ondanks dat je er nu waarschijnlijk niet bij stil staat zal je van de winter toch weer een warme jas aan willen. Zeker als de winter guur en koud word. Maar met welke jas loop jij er deze winter trendy bij en geniet je ook nog eens van het comfort?

De nieuwste trends

In februari werden de nieuwste modellen al geshowd op de catwalk en momenteel draaien de machines in de fabriek op volle toeren, zodat jij van de winter een fijne jas kunt dragen. De trends zijn dit jaar stoer maar men heeft zeker ook rekening gehouden met een functionaliteit.

Oversized schouders

Jaren geleden moest alles he liefst strak in het pak. Inmiddels is dit allemaal wat losser geworden en dit zie je ook zeker terug komen in vrijetijdskleding. Oversized en losjes zijn de toverwoorden deze winter. Geïnspireerd op de jaren 80 zijn de oversized schouders weer helemaal terug. Oversized schouders geeft ons heren een breder uiterlijk zonder dat we hiervoor naar de sportschool hoeven. Ideaal dus!

Wie heeft de langste?

Een lange winterjas geeft in 1 oogopslag een formeler uiterlijk aan jouw outfit. Draag bijvoorbeeld een simpele jeans, sneakers en een trui en combineer dit met een lange jas. De outfit is direct classy. Daarnaast kan een lange winterjas prima over een pak. Oftewel geschikt voor elke outfit.

Leren jassen

Het leren bikerjack zal waarschijnlijk nooit echt verdwijnen uit onze garderobe. Tijdloos en deze winter helemaal hot. Dus heb je hem nog hangen in de kast, trek hem er dan gerust uit, want het mag deze winter zeker weer.

Een ruitje erbij?

Ook helemaal in dit seizoen is de ruit. Vele winterjassen zijn uitgevoerd met een print in ruit. Een klassieke ruit of een schotse ruit, het kan en mag allemaal deze winter!

 

Geef een antwoord