Dames jassen
KledingModeTrends

Dames jassen die je warm houden deze zomer

1.6KViews

Ondanks dat je er misschien nog helemaal niet over na wilt denken, zijn de mode fabrikanten al weer druk bezig met de aankomende winter. De winter is meestal niet de mees vrolijke periode met zijn kou en sombere dagen. Des te meer reden om dus een winterjas te kiezen waar jij vrolijk van word!

Lekker warm

Het voordeel van een winterjas is, althans dat zou het moeten zijn, dat het ons warm houd. Een met bont gevoerde jas geeft je het gevoel van een warme deken. Heerlijk als je weer eens op een perron staat te wachten op de trein. Warm moet een winterjas dus zeker zijn, maar welke trends gaan we hier in zien deze winter?

Trendy lange winterjassen

De lange jas is weer helemaal terug. Buiten het feit om dat e met een lange winterjas mee doet aan de laatste mode is hij ook nog eens zeer functioneel. Met een korte jas ben je er van verzekerd dat er ergens een koude windvlaag onder jouw jas kruipt. Met een lange jas heb je daar geen last meer van.

De parka voor de winter

Een parka is al een heel oud model wat eigenlijk tijdloos is. Was hij jaren geleden al populair, nog steeds word hij met veel liefde gedragen. Een onmisbaar kledingstuk voor elke kapstok dus. De parka is meestal voorzien van een warme voering en verkrijgbaar in tientallen kleuren. Kies je voor een tijdloze kleur als zwart of groen, dan kun je de parka nog tot in de eeuwigheid dragen.

De donsjas

De donsjas ziet er lekker sportief uit met een super draag comfort. Voor hele strenge winters is de donsjas misschien iets te fris, maar dan kun je hem prima combineren met bijvoorbeeld een spijkerjack waardoor hij dubbel gevoerd word en gewoon de warmte geeft die jij van een winterjas verwacht.

Geef een antwoord