kerstpakket-grill-plaat
TrendsVrije Tijd

Trendy kerstpakketten van 2018!

2.38KViews

Het is weer najaar en dat betekent voor veel bedrijven dat de zoektocht naar het perfecte kerstpakket is begonnen. De keuzes zijn dit jaar werkelijk eindeloos. Het is niet alleen mogelijk om helemaal zelf een kerstpakket samen te stellen, maar er wordt ook nog eens verschil gemaakt tussen geslacht, hobby’s en interesses. Hierdoor is het kerstpakket de ideale manier om te laten zien hoe goed jij je personeel kent. Zijn jouw personeelsleden bijvoorbeeld gek op barbecueën of gaan ze regelmatig met z’n alle tapas eten? Geef dan een barbecuepakket of tapas plank pakket cadeau. Speel in op de mensen binnen je bedrijf en je weet dat je de perfecte match te pakken hebt! In deze blog behandelen we de meest trendy kerstpakketten van 2018.

borrelplank

Duurzame kerstpakketten

Duurzame kerstpakketten zijn helemaal hot anno 2018! Het afgelopen jaar stond alleen maar in het teken van duurzaam en energiezuinig leven. Vrijwel iedereen veranderde iets aan zijn levensstijl en begon op een andere manier naar de wereld te kijken. Hoe mooi is het om als bedrijf ook je duurzame kant te laten zien? Maak bijvoorbeeld gebruik van eerlijk verkregen Fair Trade producten of doneer geld aan goede doelen bij elk gekocht kerstpakket. Zo geef je niet alleen je personeelsleden een goed gevoel, maar kan jij ook met een gerust hart het nieuwe jaar in. Elkaar helpen en steunen, is dat niet waar de kerstdagen om draaien?

Themapakketten

Themapakketten zijn helemaal in dit jaar. Je kunt kiezen uit verschillende thema’s, die aansluiten bij zowel man als vrouw. Denk bijvoorbeeld aan een reizigers-, voetbal- of barbecuepakket. Vind je het lastig om iets te verzinnen en wil je ook niet voor elk personeelslid een ander kerstpakket aanschaffen? Bekijk dan eerst waar jullie bedrijf voor staat. Als jullie koffiebonen verkopen, is het natuurlijk hartstikke leuk om allerlei koffie gerelateerde producten cadeau te doen. Blijf dicht bij het karakter van je bedrijf, zo geef je elk personeelslid een heel persoonlijk cadeau. Het is uiteraard nog leuker om een cadeau te ontvangen waarover nagedacht is!

kerstpakket bbq

 

Kerstpakket zelf samenstellen

Het is tegenwoordig helemaal in om een kerstpakket zelf samen te stellen. Bekijk hierbij de interesses, persoonlijke situatie en hobby’s van de personeelsleden. Voor veel kleine bedrijven is dit niet meer dan normaal, maar als eigenaar van een groot bedrijf kan dit best lastig zijn. Je kent immers niet alle personeelsleden even goed. Personaliseer het kerstpakket op basis van de informatie van verschillende leidinggevenden of laat de personeelsleden zelf iets uitkiezen. Zo weet je zeker dat het kerstpakket in de smaak valt!

Kerstpakketten budget

Als directeur van een groot bedrijf is er niets leuker dan jouw personeelsleden te verwennen met een mooi kerstpakket. Toch is het wel belangrijk om je ook aan een bepaald budget te houden. Het is uiteraard niet de bedoeling dat je door de aanschaf van enkele luxe kerstpakketten, direct in de financiële problemen terecht komt. Wij raden aan om elk jaar een apart budget op te stellen voor de kerstpakketten. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Bovendien kan je een kerstpakket zo duur maken als je zelf wilt. Zo zijn er kerstpakketten voor 10, maar ook voor 50 euro verkrijgbaar. Bekijk zelf wat past binnen jullie begroting. Zolang je het kerstpakket zo persoonlijk mogelijk maakt, zal je merken dat deze altijd in goede aarde valt bij het personeel.

kerstpakket koken

 

Geef een antwoord