private lease
TrendsVrije Tijd

Private lease

1.72KViews

Een auto brengt u veel vrijheid. U kunt gaan en staan waar u maar wilt en bent niet afhankelijk van vastgestelde vertrektijden bij het openbaar vervoer. Het aanschaffen van een auto is een behoorlijke investering. Daarnaast is het onderhoud van de auto en alle overige kosten een behoorlijke last. Wilt u een vaste prijs betalen per maand voor uw auto? Kies dan voor een private lease. Hierbij worden kosten opgenomen in de prijs en rijdt u zeer voordelig.

Welke kosten zijn inbegrepen?

Bij een private lease zijn veel kosten inbegrepen. U betaalt een vast bedrag per maand en u heeft geen andere zorgen meer aan uw hoofd. Zo worden reparatiekosten, pechhulp, bandenwisseling, WA verzekering, inzittende verzekering en motorrijtuigenbelasting inbegrepen bij de prijs. Zo bent u extra voordelig uit met een private lease.

Verschillende modellen

Bij Xleasy heeft u een ruim aanbod aan private lease modellen. U kunt kiezen voor een voordelige en compacte auto, of een auto met status voor uw werk. Xleasy heeft een ruim aanbod aan modellen en deze worden stuk voor stuk duidelijk beschreven. U kunt zo eenvoudig uw keuze maken.

private lease

U kunt terecht voor het leasen van een kleiner model zoals de Peugeot 108, Kia Picanto of Toyota Aigo.

Wilt u een net iets ruimere wagen? Dan kunt u onder meer kiezen voor de Hyundai i20, Citroën C4 Cactus of bijvoorbeeld de Ford Focus Wagon.

Liever een grote prive auto leasen? Dan bestaan uw opties onder meer uit de SEAT Ateca, Nissan Qashqai en Audi A2.

Nissan Qashqai

XLEasy

Kiest u voor een prive auto leasen bij XLEasy.nl, dan kunt u voor een vast maandbedrag profiteren van vele voordelen. Zo is het leasebedrag voor uw nieuwe auto inclusief WA verzekering, all-risk verzekering en motorrijtuigenbelasting. Bovendien kunt u rekenen op pechhulp, vervangend vervoer, onderhoud, reparatie en het vervangen van de banden. Uiteindelijk komen alleen nog de brandstofkosten boven op uw standaard leasetarief. Laat u direct overtuigen en kies voor het gemak van private leasen bij XLEasy.

Wilt u meer weten over private lease bij Xleasy? Neem dan een kijkje op de website of neem telefonisch contact op voor meer informatie over de service en voorwaarden.

 

Geef een antwoord