bubbelbad in tuin
TrendsVrije TijdWonen

Je eigen bubbelbad in je tuin

1.8KViews

Vind jij het ook zo fijn om zo af en toe naar de spa te gaan? Lekker in de sauna zitten en bubbelen in het bubbelbad. Het enige nadeel is altijd de drukte. Denk je eindelijk lekker te kunnen bijkletsen met je vriendinnen in de jacuzzi, is het ondertussen al helemaal prop vol. De ideale oplossing is er natuurlijk wel, en dat is het aanschaffen van je eigen jacuzzi. Een jacuzzi kopen hoeft helemaal niet zo onrealistisch te zijn. Een jacuzzi is namelijk beschikbaar in allerlei soorten en maten dus je kan het zo gek maken als je wilt. Wil jij weten wat nou de voordelen zijn van het hebben van je eigen bubbelbad? Lees dan snel dit artikel.

bubbelbad buiten

De voordelen

Het hebben van een eigen jacuzzi heeft tal van voordelen. Ten eerste is het een ideaal moment om even te ontspannen. Na een intensieve dag werken wil je soms even rustig liggen en een momentje voor jezelf pakken. Dit kan natuurlijk niet beter als in je eigen bubbelbad. Daarnaast hoef je nooit meer met vreemde in de jacuzzi te zitten. Je kan namelijk nu lekker bijkletsen met je vriendinnen in je jacuzzi, in je eigen huis.

Daarnaast is het ook super goed voor de bloedsomloop. Als je bijvoorbeeld veel spierpijn hebt kan dit worden verminderd door een jacuzzi.

Ook is het ideaal als je problemen hebt met in slaap komen. Door de hitte wordt je er moe en val je gelijk in slaap nadat je in een jacuzzi bent geweest.

De aanschaf

Maar waar schaf je dan zo een jacuzzi aan? Een bedrijf als Fonteyn biedt een hoop mogelijkheden aan. Het is ook erg belangrijk dat er genoeg gespecialiseerd personeel rond loopt zodat zij al je vragen kunnen beantwoorden. Ook kan je hier alle soorten en maten bekijken, zodat je gelijk een gevoel gaat krijgen bij je eigen jacuzzi.

Het onderhoud

Het onderdeel wat mensen als vervelend ervaren is dan vaak wel het onderhouden ervan. Het is belangrijk dat je deze zo af en toe schoonmaakt. Als je dit niet doet kan dit ertoe leiden dat je jacuzzi kapot gaat en je hoge reparatiekosten moet betalen.

Om je jacuzzi te onderhouden zijn er een aantal basis regels. Ten eerste moet je vaak genoeg het water verschonen. Dit moet ongeveer 3 tot 4 keer per jaar. Ook al gebruik je je jacuzzi niet vaak, dan is het toch belangrijk dat je dit blijft verversen. Daarnaast moet je de filter ook redelijk vaak reinigen. Ook is het een aanrader om te douche voordat je het water in gaat. Hierdoor zorg je ervoor dat het water niet vies wordt. Als laatst moet je ook de leidingen onderhouden. Ook dit moet zo 3 tot 4 keer per jaar en kan tegelijkertijd gebeuren met het verversen van het water.

Geef een antwoord