badjassen
KledingModeTrends

Trendy met een gepersonaliseerde badjas

1.46KViews

De zondag is voor vrijwel iedereen de meest favoriete dag. Lekker samen met het gezin rustig opstarten en genieten van een gezamenlijke vrije dag. Dat betekent lekker lang blijven liggen in de ochtend, uitgebreid ontbijten en je ‘zondagskloffie’ aan. Even geen tijd investeren in het uitkiezen van een outfit, het doen van make-up of het stylen van je haar. Een trainingsbroek en sweater zijn voldoende om jouw dag compleet te maken, maar is dat ook wel zo? Veel vrouwen beklagen zich over kou als ze de hele dag in pyjama of relaxoutfit door het huis wandelen. Bovendien is het niet de meest stijlvolle outfit om de deur mee te openen. De oplossing? Kleed je trendy met een gepersonaliseerde badjas!

Waarom een gepersonaliseerde badjas?

Tegenwoordig vind je badjassen in alle soorten en maten. Toch kiezen veel vrouwen nog steeds voor neutrale en simpele kleuren. Best jammer eigenlijk. Een gepersonaliseerde badjas geeft je niet alleen direct een unieke en trendy uitstraling, maar zorgt er ook voor dat je gezien mag worden in jouw badjas. Met deze bijzondere badjassen maak je een statement.

badjas met een naam erop

Wist je dat een badjas met naam ook nog een ideaal tot zijn recht komt in een druk gezinsleven? Het geeft je kids de mogelijkheid om snel hun eigen badjas te vinden en er komt nooit geruzie over de eigenaar van de jas. Hoe handig is dat? Zo kan je ongestoord genieten van een rustige zondag, zonder geruzie en stijlvol in jullie gepersonaliseerde badjassen.

Voordelen van een badjas

We hebben anno 2018 vrijwel continu te maken met prestatiedruk. We moeten er elke dag stijlvol en verzorgd uitzien, een fulltime baan hanteren en ondertussen sociale contacten en het gezin op orde houden. Dat vraagt heel veel van de moderne vrouw. Er is dan ook niets fijner dan even een rustig dagje in je eigen stulpje. Daar hoort een passende relaxoutfit inclusief badjas natuurlijk gewoon bij. Maar wist je dat een badjas nog veel meer voordelen biedt voor de gebruiker? Wij hebben de belangrijkste voordelen voor jou op een rijtje gezet:

  • Snel opdrogen na het douchen: ben je regelmatig in de ochtenden aan het haasten om nog even snel een ontbijtje naar binnen te werken? Trek je na het douchen direct een sprintje om je lichaam en haar zo snel mogelijk af te drogen en kom je vervolgens in tijdnood? Geen paniek! Wat als je dit nou zou kunnen combineren? Lekker een ontbijtje eten terwijl je ondertussen heerlijk opdroogt? Een badjas kan enorm veel vocht absorberen, waardoor je na het douchen helemaal niet meer hoeft af te drogen. Wikkel een handdoek om je haar en ga lekker ontbijten. Zo sla je twee vliegen in één klap!
  • Het meest comfortabele kledingstuk ooit: een badjas staat voor comfort. Het is waarschijnlijk het meest comfortabele kledingstuk wat je in de kast hebt hangen. Door de wijde en gemakkelijke pasvorm is deze eenvoudig aan- en uit te trekken. Bovendien geniet je van een hoog draagcomfort, waardoor je deze het liefst nooit meer uittrekt

badjas met naam

Geef een antwoord