goede raamdecoratie
TrendsWonen

Interieurtips: goede raamdecoratie is het halve werk

2.38KViews

Wanneer je deze blog volgt, ben je al heel erg up-to-date wat betreft de laatste trends. Of dit nou over interieur of fashion gaat. Er zijn heel veel leuke woontrends geweest het afgelopen jaar, ook op het gebied van raamdecoratie. In dit artikel geef ik je tips over de trendy raamdecoraties voor allerlei soorten ruimtes in je woning en verschillende interieurstijlen.

interieurtips

Veelzijdig  &  helemaal naar je eigen smaak

De meest populaire raamdecoratie van de afgelopen tijd zijn houten jaloezieën. Door de veelzijdigheid van de raamdecoratie passen ze bij heel veel diverse interieurstijlen. Het fijne is, dat je zelf een uniek product kan creëren met houten jaloezieen. Het wordt een product helemaal naar je eigen smaak! Zo volg je de trends, maar heb je  niet exact hetzelfde product als anderen in huis hangen. De lamellen kun je zelf bedienen, zo beheers jij de lichtinval en bepaal je de privacy.

Strak, modern & functioneel

Nog een fijne en geliefde raamdecoratie is het plisségordijn. Voor allerlei ruimtes een super optie om je ramen mee te bekleden. Kies het plisségordijn in Top down Bottom up uitvoering, zo kun je beide kanten van het gordijn bedienen. Overdag kun je banen maken met plisségordijnen, zodat je niet volledige inkijk hebt maar wel licht in je woning. Plisségordijnen zijn ideaal voor draai-kiepramen aangezien ze mooi strak gespannen tegen het raam zitten en meebewegen. Geen klapperende raamdecoratie tegen de ramen of tuindeuren! Handig!

Ben je specifiek opzoek naar raamdecoratie voor de slaapkamer? Ga dan voor plisségordijnen met een verduisterende voering! Een favoriet voor de baby- of kinderkamer,  de kamer wordt namelijk super donker en daardoor kun je heerlijk slapen. Het geluid van buiten wordt gedempt en het gordijn werkt isolerend.

raamdecoratie tips

Extra sfeer én maatwerk

Om extra sfeer te creëren kun je het beste voor de sfeermakers kiezen, overgordijnen! De gordijnen op maat voegen écht iets toe aan je interieur en zijn voor zowel de sfeer in de woonkamer als super functioneel voor de slaapkamer heel geschikt. Kant en klaar gordijnen

zijn een voordelige oplossing, maar niet altijd de beste. Een aanbieder die ik je wil adviseren is Veneta.com. Zij leveren maatwerk waardoor je  de raamdecoratie zelf niet meer hoeft te knippen en zagen.

Welke raamdecoratie heeft jouw voorkeur?

Geef een antwoord