top 3 mannenblogs
TrendsVrije Tijd

Top 4 mannenblogs: deze zijn zeker het bekijken waard!

2.37KViews

Waar voorheen enkel vrouwen geïnteresseerd waren in blogs, zien we dat de mannenblogs tegenwoordig als paddenstoelen uit de grond schieten. Dit is uiteraard helemaal niet zo vreemd. Doordat ons leven steeds meer online afspeelt, grijpen mannen niet zo snel meer naar een tijdschrift maar laten ze zich vermaken door verhalen van en door andere mannen.  Het is leuk om te zien dat elke blog verschilt. De ene houdt zich vooral bezig met lifestyle en voelt heel persoonlijk aan, terwijl de ander zich focust op meerdere gebieden. Ook zien we dat er blogs bestaan die zich enkel focussen op één specifiek onderwerp, denk bijvoorbeeld aan het contact met vrouwen, grappige anekdotes of whiskey. Die verschillen maken dat het heel persoonlijk is welke blog het beste bij jou past. In dit artikel vertellen we je meer over onze top 4 mannenblogs.

1. Manisfaction

Ben je op zoek naar een mannenblog die van werkelijk alle markten thuis is? Dan ben je bij mannenblog Manisfaction aan het juiste adres. Verschillende blogschrijvers behandelen hier onderwerpen die voor elke man interessant zijn. Denk bijvoorbeeld aan vrouwen, sport, alcohol, leuke uitstapjes en gezondheid. Door de enorme verscheidenheid aan artikelen is er voor elke man wel wat wils. Er zijn blogs die zeer persoonlijk aanvoelen, maar ook blogs die met een grappige twist geschreven worden. Deze blog verdient van ons de eerste plaats in onze top 4!

Manisfaction

2. Manify

Manify is al jarenlang een ultieme topper als het gaat om mannenblogs. Samen met Manners en B4men behoren zij tot de top 4 mannenblogs van Nederland. Deze blog wordt geschreven door een professionele redactie, maar dit doet niks af aan de persoonlijke schrijfstijl. Tijdens het lezen van de meest interessante artikelen worden wij meegevoerd in de persoonlijke wereld van deze mannelijke bloggers. Terwijl we het gevoel ervaren dat we samen met onze beste vrienden op de bank zitten te kletsen, kunnen we niet anders dan Manify een welverdiende tweede plaats geven in onze top 4.

Manify

3. Manners

Manners is al jarenlang een ultieme topper als het gaat om mannenblogs. De uitstraling van de blog komt zeer professioneel over en er worden dagelijks interessante en actuele onderwerpen behandeld. Dit is tegelijkertijd ook hun struikelblok. Door de professionele uitgever achter de blog is de persoonlijkheid van de site een stuk minder voelbaar. Hierdoor heb je niet het gevoel dat je bij iemand op de bank zit te kletsen, maar eerder het gevoel dat je een krant aan het lezen bent. Natuurlijk is het heel persoonlijk waar jouw voorkeur naar uit gaat. Desalniettemin een verdiende tweede plaats.

Manners

4. The dad

Als vader mag deze blog niet in jouw favorieten ontbreken. Deze blog bespreekt alle onderwerpen die je als vader zeer bekend voorkomen. Het verdelen van je tijd tussen een drukke baan en het gezinsleven bijvoorbeeld. Ook wordt er met een humoristische knipoog verteld over zeer herkenbare situaties met jonge kinderen. Deze blog is uiteraard minder favoriet bij mannen zonder kinderen, maar mag zeker niet in dit rijtje ontbreken. De blogs voelen persoonlijk aan en geven je een kijkje in de huishoudens van andere papa’s en papa’s to be. The dad verdient een geweldige derde plek in onze top 4 mannenblogs.The dad

Dit was onze eigen top 4 mannenblogs. Natuurlijk zijn er nog veel meer blogs die het noemen waard zijn. Denk bijvoorbeeld aan ‘De Baard’ die je allerlei informatie geeft over het behandelen van jouw gezichtsbeharing. Welke blog voor jou het meest geschikt is? Dat is geheel afhankelijk van eigen smaak en persoonlijke situatie. Wij hopen je met het bovenstaande rijtje alvast een heuse inspiratieboost te geven!

Geef een antwoord