Smart home
TrendsWonen

Trendy apparaten in en om huis

1.22KViews

De techniek staat nooit stil en dat is duidelijk merkbaar als we kijken naar de hoeveelheid elektrische apparaten in het gemiddelde Nederlandse gezin. Uit recent onderzoek blijkt dat elk gezin gemiddeld 93 apparaten in huis heeft. 93! Het klinkt misschien als een gigantische hoeveelheid en je denkt waarschijnlijk dat je je hier echt niet aan schuldig maakt, maar ga maar eens goed rekenen. Vrijwel iedereen heeft een wasmachine en koelkast in huis, reken daar de vaatwasser, wasdroger, vriezer, televisie, computer, tablet, smartphone en gameconsole bij en je zit al op 10 elektronische apparaten! Ach, wat geeft het ook. Elektronische apparaten horen bij ons leven en de innovatieve technologieën maken ons leven alleen maar leuker en makkelijker. In deze blog vertellen we je meer over de meest trendy apparaten in en om huis.

Nieuwste technologieën op het gebied van stofzuigers

Vrijwel niemand beleeft plezier aan stofzuigen, maar toch blijft het een noodzakelijk kwaad. De nieuwste technologieën maken het gelukkig wel een stuk dragelijker en fijner om te stofzuigen. Zo zijn de snoerloze stofzuigers van Dyson helemaal in anno 2018, deze wordt door middel van de opladers voor Dyson eerst opgeladen en je kan vervolgens uren probleemloos en snoerloos zuigen. Hoe fijn is het om in één keer door je huis te gaan, zonder dat je vast komt te zitten met het snoer of dat je moet wisselen van stopcontact door de te korte stekker? Ook de stofzuigerrobots zijn enorm populair. Deze stofzuigen het hele huis zonder dat je daar enige moeite voor hoeft te doen, zelfs thuis zijn is niet meer nodig. Wie zei dat stofzuigen een tijdrovende klus was?

dyson-dc34

Smart home

Momenteel zijn onderzoekers hard op zoek naar manieren om de ‘smart home’ verder te ontwikkelen. Hierbij moet het mogelijk zijn om alle apparaten met elkaar te verbinden en in één oogopslag te zien wat er nodig is. Even je stofzuigerrobot aanzetten? Dat doe je gewoon even via de app! Ben je op vakantie en zie je dat je de verlichting per ongeluk hebt laten branden? Geen zorgen! Via de smart home zet je alle verlichting met één druk op de knop uit. Met de smart home of smart garden gaan we het een stuk makkelijker krijgen in huis. Daarnaast geeft het ons de mogelijkheid om duurzamer te leven, zonder dat we daar extra moeite voor hoeven te doen. Het apparaat laat zien waar de verbeterpunten zijn en geven je de mogelijkheid om de centrale verwarming en verlichting van afstand te regelen. Hoe fijn is dat?

Oxboard


De Oxboard mag uiteraard niet ontbreken in dit lijstje. Dit is een bijzonder apparaat dat je de mogelijkheid biedt om je snel ter voet te verplaatsen. Het apparaat is vooral enorm populair onder kinderen, maar ook volwassenen maken er steeds meer gebruik van in drukke steden. Het is immers een stuk sneller dan lopen en gemakkelijker dan fietsen of autorijden.

autolader-plug-2-1-ampere-powerstar-wit

Tip: heb je een Oxboard aangeschaft en ga je hier veelvuldig gebruik van maken? Schaf dan altijd een reserve oplader aan. Zo kan je hem overal waar je wilt opladen en zit je nooit met een lege accu.

Geef een antwoord