Hipste vloeren 2018
TrendsWonen

De hipste vloeren van 2018

1.71KViews

Het uitkiezen van een nieuwe vloer kan altijd weer erg lastig zijn. Wat is ons budget? Wie vind wat mooi? Wat is handig in ons huishouden? Dit zijn allemaal vragen die je jezelf af moet stellen voordat je naar een vloer gaat kijken en er dus eentje uitkiest.

De trends in vloeren verandert met de jaren. Jaren geleden was een vinyl vloer helemaal hip. Een paar jaar geleden weer een laminaatvloer. Dit geeft dus aan dat je wel mee kan gaan met de vloerentrends, maar dit uiteindelijk toch wel weer veranderd. Het belangrijkste is dus: Kies wat jij mooi vindt en waar je jarenlang naar kan kijken. Vind jij het heel lastig om te bepalen wat je mooi vindt? Hieronder maken we dan even kort een overzicht van de hipste vloeren in 2018.

Visgraat vloer

Op nummer één staan dan toch wel echt de visgraat vloer. Dit is een manier van leggen die je eigenlijk bij meerdere soorten vloeren kan toepassen. Een visgraat vloer was vroeger voornamelijk voor de rijke mensen. Tegenwoordig kan iedereen eigenlijk wel een visgraat vloer nemen. Een aanrader is een eiken vloer te nemen met visgraat patroon.

Daarnaast adviseren wij ook om er goed over na te denken of u zelf de vloer wilt leggen of dit wilt laten doen door professionals. Het leggen kan namelijk erg ingewikkeld zijn en erg lelijk worden als je niet precies weet hoe dit moet. Je betaald dan wel wat meer geld om het te laten leggen maar het resultaat is er dan ook naar!

Gietvloer

Daar is die weer hoor, de gietvloer. Dit is een vloer die gewoon niet mag ontbreken in het rijtje hipste vloeren. Ikzelf ben erg fan van deze vloer. Het is namelijk een hele strakke vloer en je kan zelf bepalen welke kleur je wilt en hoeveel vegen je in de vloer wilt. Zeker dus ook een vloer die je kan overwegen. Het enige nadeel aan een gietvloer is dat het een hoop geld kost.

Vinyl

Vinyl is een vloer die heel vroeger erg populair was, en nu ook voornamelijk in zakelijke ruimtes te vinden is. Toch heeft deze vloer zijn comeback gemaakt. Dit omdat het een vloer is die gewoon erg praktisch is. De vloer is makkelijk zelf te leggen en zal ook een tijdje meegaan. Dit omdat het hard materiaal is, zullen er ook weinig krassen of deuken in komen. Vinyl was vroeger voornamelijk erg saai en is daarom uit de mode geraakt. Nu is er oneindig veel keuze in vinyl, maar de vloer erg mooi maakt. Dit is dus zeker vloer waar naar gekeken moet worden!

Ben je er al uit of moet je nog even verder op onderzoek uit? Als je één van de bovenste drie vloeren kiest, weet je in ieder geval zeker dat je een hippe vloer hebt!

Geef een antwoord