KledingModeTrends

Tips bij het kopen van trendy sneakers

2.09KViews

Sneakers mogen echt niet ontbreken in jouw grote schoenencollectie. Ze passen niet alleen onder elke stoere jeans, maar kunnen ook nog eens elke vrouwelijke outfit net een stukje stoerder maken. Sneakers zijn de meest veelzijdige schoenen ooit en we kunnen er niet genoeg van krijgen.  Toch kan het kopen van sneakers best wel lastig zijn. Je hebt keus uit zo’n breed assortiment, dat het lastig is om nog door de bomen het bos te zien. Voor de echte sneakerlover hebben wij een aantal handige tips op een rijtje gezet. Zo is het kopen van trendy sneakers voortaan één groot feest.

Profiteer van hoge kortingen

Als ware shoesaddict weten we maar al te goed dat onze hobby best wel in de papieren kan lopen. Helaas hebben we niet altijd voldoende geld op zak om alle schoenen te kopen die we mooi vinden. Het is echter wel mogelijk om op een simpele manier meer geld te besparen, zo hou je meer ruimte over om belangrijke zaken (lees: schoenen) te kopen. Die kortingscode Adidas is toch wel erg interessant en wat dacht je van de actie: ‘tweede paar, halve prijs?’ Ook als sneakerliefhebber is er altijd de mogelijkheid om geld te besparen.

Adidas-kortingscode

Pas sneakers altijd pas in de middag

Als je gaat shoppen voor nieuwe sneakers is het belangrijk dat je dit nooit in de ochtend gaat doen. In de ochtend zijn je voeten veel smaller dan de rest van de dag. Hierdoor is de kans groot dat schoenen ontzettend lekker zitten in de winkel, maar eenmaal thuis blijken te knellen. Je kunt dit gemakkelijk voorkomen door schoenen altijd pas in de middag of avond te passen. Heb je schoenen online besteld? Pas ze dan pas aan als je een hele dag druk bent geweest. De kans is groot dat je voeten dan wat dikker zijn. Als ze op dat moment heerlijk zitten, heb je het juiste paar te pakken!

Meet je voeten op

Heb je een zeer interessante kortingscode Nike weten te bemachtigen en kan je niet wachten om deze te benutten? Neem dan eerst even de tijd om je voeten zorgvuldig op te meten. De meeste online webshops maken gebruik van een duidelijk matentabel. Hierbij laten ze zien welke maat schoenen je nodig hebt bij bepaalde afmetingen. Hierdoor is het risico op een miskoop een stuk kleiner en kan je direct genieten van jouw nieuwe sneakers.

Nike logo

 

Pas beide sneakers

 

We kennen het allemaal wel: je hebt net de nieuwe sneakers ontvangen en wilt ze even snel aanpassen om daarna weer door te gaan met je dagelijkse verplichtingen. Snel doe je een schoen aan en voelt even hoe deze zit. Op basis van die informatie maak je een beslissing om de schoenen te houden of terug te sturen. Natuurlijk snappen we heel goed dat je de schoenen even snel aan wilt passen, maar dit is niet de juiste manier als je geen miskoop wilt begaan. Zonder dat we het vaak beseffen, zijn allebei onze voeten heel anders van vorm en soms zelfs van maat. Hierdoor kan het goed zijn dat de linkerschoen heerlijk zit en de rechterschoen vervolgens knelt. Door beide sneakers te passen, voorkom je nare verrassingen en kun je jezelf een hoop overbodige kosten besparen.

Geef een antwoord