eliquid kopen
TrendsVrije TijdWonen

E-liquid kopen?

2.48KViews

Als je een e-sigaret hebt dan moet deze gevuld worden met e-liquid. Dit is een vloeistof met een bepaalde smaak en kracht. Er zijn heel veel verschillen tussen e-liquids. Ben je benieuwd waar je op moet letten als je e-liquid wilt kopen? In deze blog vertellen we je alle ins en outs.

Wat zijn e-liquids?

E-liquids zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en smaken. Van aardbei en banaan tot mint: er zijn heel veel verschillende smaken waar je uit kunt kiezen. Echter is dit niet het enige waar je op moet letten als je e-liquids wilt kopen. Het is ook belangrijk om te letten op de verhoudingen tussen PG en VG. Het PG-gehalte staat voor de throat hit, oftewel het keelgevoel. Het VG-gehalte staat voor de hoeveelheid damp die uit de e-sigaret komt. E-liquids zijn zonder nicotine en in verschillende nicotinegehaltes verkrijgbaar. Vaak kun je kiezen uit 0, 6, 12 of 18 mg nicotine per ml e-liquid. Vai de website van SmokeSmarter vind je een ruim aanbod met e-liquids die je kunt bestellen.

Bestellen bij SmokeSmarter

Het bestellen bij SmokeSmarter heeft diverse voordelen. Zo hoef je hier nooit lang te wachten tot jouw aankoop in huis is, want als je voor 21:00 uur een bestelling plaatst dan wordt je aankoop dezelfde dag nog verzonden. Daarbij hebben klanten de webshop beoordeeld met een 9,7 als rapportcijfer. Ook geldt dat er veel waarde wordt gehecht aan het verlenen van een goede service. Zo kun je altijd als je advies wilt bij het aanschaffen van e-liquid, contact opnemen met het bedrijf.

megan-dvtch-eliquid

Meer weten over e-liquid kopen?

Wil je ook e-liquid kopen? Maar heb je nog vragen over het product of wil je meer weten over de service? Neem dan gerust contact op met SmokeSmarter. De specialisten van dit bedrijf helpen je graag verder.

Geef een antwoord