Schoudertas man
AlgemeenKledingModeTrends

Schoudertas voor mannen kopen? Hier moet je op letten!

1.3KViews

Op zoek naar een nieuwe schoudertas? Dan zal je wellicht versteld staan van het gigantische aanbod wat je vandaag de dag kunt vinden. Heel gek is dat ook niet, want herentassen behoren echt tot de laatste mode. Ze worden niet meer alleen gedragen naar het werk, maar ook gewoon voor de alledaagse dag. Weg met die uitpuilende broekzakken, een schoudertas heren is alles wat jij of hij nodig heeft.

Heb jij een nieuwe schoudertas nodig? Of ben je op zoek naar een schoudertas voor je partner? Voor op het werk of gewoon voor het alledaagse leven? Dan zijn er enkele zaken om op te letten. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet. Zo maak je deze zoektocht hopelijk een stuk gemakkelijker.

Waar wordt de tas precies voor gebruikt?

Dit is de eerste vraag die gesteld moet worden. Want waar ga jij of hij de tas precies voor gebruiken. Is deze noodzakelijk om een laptop of iPad te vervoeren naar het werk? Of simpelweg om een losse agenda, bril en smartphone kwijt te kunnen? Op basis van welke items je hier in wilt stoppen, kom je ook meer te weten over de benodigde grootte van de tas.

Bovendien is het ook belangrijk om stil te staan bij de wijze waarop deze tas straks vervoerd wordt. Zal dit voornamelijk met de eigen auto zijn? Dan is draagcomfort niet zo belangrijk. Draagcomfort wordt juist wel belangrijk wanneer de tas overal mee naar toe genomen moet worden. Bijvoorbeeld wanneer er wordt gereisd met het openbaar vervoer. Dan is een fijne draagband wel zo prettig. Als je met de fiets reist is het juist weer prettiger wanneer de tas op de rug gedragen kan worden.

Bepaal het budget

Schoudertassen voor mannen zijn in werkelijk alle prijsklassen verkrijgbaar. Het is daarom ook goed om alvast na te denken hoeveel je maximaal aan de tas wilt uitgeven. Is het een cadeau? Dan wil je misschien niet al teveel uitgeven. Bedenk wel dat een duurdere herentas ook over een langere levensduur beschikt. Geef je dus graag een cadeau die voor langere tijd mee zal gaan? Dan is het wellicht verstandig om je budget wat hoger bij te stellen.

Geschikte materialen

Hou er ook rekening mee dat schoudertassen in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn. Kies voor een materiaal wat aan al jouw wensen voldoet. Het is belangrijk om te beseffen dat bepaalde materialen een zachtere aanpak nodig hebben. Wanneer je van jezelf weet dat je af en toe best hardhandig met een tas om kan gaan of dat je partner vaak met tassen smijt, dan is het verstandiger om voor een robuust materiaal te kiezen. Zo weet je zeker dat deze lang mooi blijft.

Wist je dat je door het kopen van een herentas ook nog eens het milieu ondersteund? Niet alleen door te kiezen voor milieuvriendelijke materialen, maar ook doordat mannen zo minder plastic tasjes met inhoud naar het werk of elders zullen meenemen. Alle kleine beetjes helpen!

 

Geef een antwoord