herfst-restyling
TrendsWonen

Tijd voor een herfst-restyling? Ga voor steigerhouten meubelen

774Views

De komst van de herfst is het moment bij uitstek om het binnenshuis sfeervol en gezellig te maken. De invloeden van corona versterken deze tendens nog eens extra. Want nu ons opnieuw wordt gevraagd om veel thuis te blijven, kunnen we het nuttige maar beter met het aangename combineren. Heb jij ook al een idee met welke items jij jouw interieur wilt verrijken? Misschien wil je een van de ruimtes in je huis een nieuwe touch geven met een bijzondere kleur aan de wand. Of wil je kleuraccenten leggen met accessoires zoals kaarsen en sierkussens. Maar je kunt natuurlijk ook voor het grotere werk gaan en nieuwe meubels aanschaffen, gemaakt van robuust en eigentijds steigerhout, bijvoorbeeld een riante eettafel om op knusse avonden met de hele familie aan tafel te zitten. Of een nieuwe kast om boeken, servies en andere spullen een mooie plek in te geven. Je kunt ervoor kiezen om kant-en-klare steigerhouten meubelen te kopen of ze op maat laten maken. Dan haal je meubelen in huis die niet alleen stijlvol, maar ook uniek zijn.

Eindeloze mogelijkheden

Die ene kamer waar je een specifiek meubelstuk voor in gedachten hebt, maar dat je nergens kunt vinden. Of die ene hoek in de kamer die om speciale afmetingen vraagt. Zijn deze scenario’s voor jou ook herkenbaar? Maatwerk biedt in dergelijke gevallen uitkomst. Omdat steigerhout zich gemakkelijk laat bewerken, zijn jouw gedroomde meubelen hiermee perfect te realiseren. Bij steigerhoutspecialist VanLonden.com ben je aan het juiste adres. De enthousiaste vakmensen hebben zo’n twintig jaar ervaring met het op maat maken van meubelen. De mogelijkheden zijn eindeloos en VanLonden.com denkt graag met je mee. Of het nu gaat om inrichting voor de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer of de tuin. Ook voor je kantoor of horecabedrijf maken ze prachtige steigerhouten meubelen. Daarnaast voorzien de experts je van tips om je spullen zolang mogelijk te laten meegaan, bijvoorbeeld door ze te behandelen met beits of grey wash.

Eindeloze mogelijkheden

Steigerhouten kinderbedden

Sinds de oprichting van het bedrijf heeft VanLonden.com ontelbaar veel ontwerpen tot leven laten komen. Met deze prachtige meubels hebben zij ook kinderen blij gemaakt. Want de steigerhoutexperts zijn zeer bedreven in het vervaardigen van kinderbedden in allerlei soorten en maten. Van prinsessenbedden en bedden voor kleine ridders tot huisjesbedden en bedden in de vorm van een Landrover Defender. De modellen variëren van een ledikant en een eenpersoonsbed tot een hoogslaper. Maar ook een halfhoogslaper van steigerhout behoort tot de mogelijkheden. Hiermee zorg je eenvoudig voor meer ruimte in de kamer van je kind. Je zoon of dochter slaapt een stukje boven de grond zodat er onder het bed plek ontstaat om speelgoed op te bergen. Ideaal voor kinderen die nog net te jong zijn om in een echt hoog bed te slapen. De halfhoogslapers worden standaard voorzien van een leuk trappetje om erin te klimmen. De bedden kunnen naar wens worden aangepast en zijn te combineren met bijpassend muurkastjes of bureaus.

 

Service in coronatijd

Prettig om te weten, is dat VanLonden.com in heel Nederland en België bezorgt en ook in tijden van corona voor je klaar staat. Uiteraard gebeurt dit geheel volgens de geldende coronamaatregelen. De bezorgers zijn hiervoor goed geïnstrueerd en dat geldt ook voor de monteurs die de meubelen eventueel thuis bij je komen monteren.

 

 

Geef een antwoord