Anale seks voor beginners-
Algemeen

Anale seks voor beginners: zo bereid je je goed voor!

844Views

De meeste mensen zijn dol op anale penetratie of andere manieren waarop de anus gestimuleerd kan worden. Toch rust er ook nog altijd een taboe op anale seks. Zo zijn veel vrouwen bang dat het ontzettend veel pijn doet en vinden ze het bovendien onhygiënisch. En mannen associëren anale seks vaak met homoseksuelen. Dit enorme stigma hopen we in dit artikel te doorbreken. Anale seks wordt namelijk steeds populairder en kan bovendien ontzettend lekker zijn. Mits je de juiste voorbereidingen treft natuurlijk.

Laten we allereerst het eerste vooroordeel uit de wereld helpen: anale seks zegt niets over je seksuele identiteit. Sterker nog: er zijn minder homomannen die aan anale seks doen dan heteromannen. Daarnaast hoeft anale seks helemaal geen pijn te doen. Dit is zelfs onnodig. Wanneer het op de juiste manier wordt gedaan is het alleen maar heel prettig. Uit onderzoek blijkt zelfs dat vrouwen die aan anale seks doen eerder en intenser klaar zullen komen. Wil jij dit ook eens uitproberen? In dit artikel geven we enkele tips voor beginners. Van de aanschaf van anaal toys tot diepe penetratie door de man!

anaal toys

Communiceer met je partner

Denk je al tijden over de mogelijkheid om ook anale seks te hebben? Dan is het belangrijk om dit te vertellen aan je partner. Schaam je hier vooral niet over en doe dit ook niet tijdens het heetste van de strijd. Stel simpelweg wat vragen. Heeft hij of zij dit wel eens eerder gedaan? Was het fijn? Zal je partner dit nog wel eens willen? Toon interesse en ontdek of je partner er ook open voor staat om dit nieuwe avontuur te beginnen.

Het hoort geen pijn te doen

Dit is misschien wel het belangrijkste om te onthouden wanneer je anale seks voor de eerste keer probeert. Veel mensen geloven namelijk dat het normaal is als het pijn doet. Dit is echter niet waar. Wellicht voelt het de eerste keer wat onwennig en minder fijn, maar het hoort niet pijn te doen. Als dit wel het geval is, dan gaat er iets fout. Daarom is het belangrijk dat je de juiste voorbereidingen treft. Maak bijvoorbeeld gebruik van speciaal glijmiddel voor anale seks. Dit lost minder snel op, waardoor het lang glibberig blijf. Onthoud goed dat de anus zelf niet vochtig zal worden. Je moet hem daarom wat helpen om het prettiger te laten voelen. Spuug is niet voldoende.

Wees daarnaast voorzichtig. Begin niet direct zoals je normaal zou doen tijdens vaginale seks, maar ga rustig naar binnen en check constant bij je partner of het goed gaat. Door te blijven communiceren wordt het voor jullie beide een prettige ervaring.

Prostaat stimuleren

Ook voor mannen is het heel fijn om anaal gestimuleerd te worden. En nee, dat geldt niet alleen voor homoseksuelen mannen. De prostaat ligt zo’n 5 centimeter diep in de anus. Wanneer deze wordt gestimuleerd zal dat voor een veel intenser orgasme zorgen. Er zijn dan ook speciale prostaat stimulators die het voor mannen nog fijner maken. Bovendien kunnen deze ook tijdens gewone seks gebruikt worden, waardoor het orgasme nog intenser wordt.

 

Geef een antwoord