afvallen met shakes.v1
gezondheidTrendsVrije Tijd

5 redenen waarom afvallen met shakes zo populair is

761Views

Afvallen met shakes is al jaren ongekend populair. Toch rust er nog steeds een stigma op. Zo zijn sommige mensen er van overtuigd dat dit een crashdieet is. Niets is echter minder waar. Wanneer je je houdt aan de voorschriften kan het juist een prima toevoeging zijn aan een gezonde levensstijl. Hierbij geldt dat je niet meer dan 1 tot 2 maaltijden per dag door een shake gaat vervangen. De rest van de maaltijden eet je ‘normaal’ en verantwoord. Ben jij benieuwd waarom afvallen met shakes vandaag de dag zo populair is? En wil je zelf herbalife producten bestellen, maar ben je nog niet geheel overtuigd? Wij geven je 5 redenen waarom dit een goede manier is om die overtollige kilo’s snel kwijt te raken.

1.    Groot gebruiksgemak

Het grootste voordeel van afvallen met shakes is dat dit zeer gebruiksvriendelijk is. Je hoeft niet uren in de keuken te staan om een maaltijd op tafel te zetten. Je hoeft alleen de Formule 1 basisvoeding te mengen met bijvoorbeeld sojamelk of sappen zonder toevoegingen van suikers en je shake is klaar. Hier is weinig voor nodig. Hierdoor is op deze wijze afvallen zeer gemakkelijk. Bovendien hoef je ook niet na te denken over een manier om je calorie-inname te beperken, want je weet dat je door het vervangen van je maaltijden eenvoudig een calorietekort creëert. Zeker in de eerste weken kan je hier zeer snel van afvallen. Een vliegende start om je dieetavontuur met een goed gevoel te beginnen.

2.    Ook onderweg te gebruiken

De meeste mensen leiden tegenwoordig een zeer actieve en drukke levensstijl. Ze zijn continu onderweg en eten daardoor ook ongezonder. Een snelle hap is dan immers snel gehaald. Met shakes ervaar je dit probleem niet. Deze kunnen namelijk ook eenvoudig onderweg gemaakt en opgedronken worden. Zo heb je altijd een gezonde maaltijd bij de hand om verantwoord af te kunnen vallen.

3.    Snel resultaat

Afvallen met shakes is zeer gemakkelijk en goed vol te houden. In de eerste weken val je al snel een aantal kilo’s af en ook daarna houdt het afvallen aan. Het programma is eenvoudig en je geniet van een snel resultaat. Snel resultaat werkt ook nog eens motiverend, waardoor je eerder geneigd bent om je dieet vol te houden.

Afvallen met shakes

4.    Geen hongergevoel

Een dieet volhouden vinden mensen vaak lastig. Ze ervaren een hongergevoel, voelen zich prikkelbaar en minder energiek. Hierdoor gooien ze al snel de handdoek in de ring, waardoor al het harde werk ineens in het niet valt. Gelukkig is dit door af te vallen met shakes niet het geval. Hiermee heb je namelijk geen last van een hongergevoel, waardoor je het dieet zeer lang vol kunt houden en zo van een blijvend resultaat mag genieten. Bovendien zit je lekkerder in je vel.

5.    Geschikt voor langdurig gebruik

Veel dieetproducten mogen niet langdurig gebruikt worden.  Maar wanneer je je streefgewicht hebt bereikt en je je oude voedingspatroon langzaam weer oppakt, kun je binnen korte tijd weer wat aankomen. Shakes kunnen echter, mits verantwoord gebruikt, langdurig ingezet worden. Hierdoor is het ook een prima manier om op gewicht te blijven.

Geef een antwoord