Promotiemateriaal voor jouw zaak
TrendsZakelijk

Promotiemateriaal voor jouw zaak

978Views

Je bent net begonnen met je eigen bedrijf en het gaat super goed. De eerste zaken zijn al verkocht en er zit een stijgende lijn in de inkomsten. Dat is hard werken, dus gefeliciteerd! Het doel van promotieartikelen is uiteraard het creëren van naamsbekendheid maar ook voor het versterken van de relatie tussen uw bedrijf/merk en klanten. Met het overhandigen van promotieartikelen breng je een positief imago over. Bovendien kan je de producten laten bedrukken met je logo of een leuke tekst. Op welke manier zou je kunnen werken aan de groei van je bedrijf? Daar gaat dit artikel over. Alhoewel je er vast al over hebt nagedacht is het geen probleem om je er eens goed in te verdiepen. In onderstaand artikel staan een aantal promotie opties van goedkoop naar duurder.

Posters, flyers en stickers

Het meest goedkoop en makkelijk zijn de stickers, flyers en posters. Er zijn opties genoeg om ze op grote schaal af te laten drukken. Zo hoef je ook niet elke week bij te bestellen. Let erop dat je bij de meeste bedrijven een proefdruk kan bestellen. Dat is heel fijn als je nog niet helemaal zeker bent van je logo of van je gemaakte promotiemateriaal. Ook kan je dan de dikte van het papier voelen of in hoeverre het afgeeft of niet. Je kan zien hoe groot de stickers uitvallen en of het logo ook precies zo is als dat jij wilt. Niet te groot en niet te klein.

Keycord

Nu iets duurder. Er zitten meer promotiematerialen in dit segment maar voor in dit artikel wordt het keycord gebruikt. Iets lastiger te bedrukken en daarom ook iets duurder. Een keycord is een relatiegeschenk wat veel mensen nu regelmatig zullen gebruiken. Dat is ook het doel van het uitgeven van je promotieartikelen. Hoe vaker mensen jouw logo onder de ogen zullen krijgen, hoe sneller ze jouw product zouden kiezen. Een keycord met naam is ook een optie. Keycords bestaan in allerlei mooie kleuren en heel handig om bijvoorbeeld sleutels aan te bewaren.

Horloges

Dan een super dure optie. Tenminste, je kan het duur maken of súper duur. Kies de horloges en laat ze graveren. Volledig naar jouw smaak en bedrijfsstijl. De horloges kan je geven aan je compagnons, tijdens een zakelijk diner of aan de werknemers van je bedrijf omdat je simpelweg zo tevreden bent met het geleverde werk. Graveer het logo achterop, zo kan men nooit meer jouw bedrijf vergeten. Trouwens, het is goede mond-op-mondreclame. Als je een mooi horloge krijgt laat je dat als eerste zien aan andere mensen, toch? Wat wil je nog meer.

Geef een antwoord