Eastpak, de beste rugzak voor scholieren
ModeTrends

Eastpak, de beste rugzak voor scholieren

978Views

Bij het horen van de merknaam Eastpak denkt iedereen direct aan die degelijke rugzak. De kans is groot dat je deze zelf ook gebruikt hebt tijdens de schoolperiode. Wanneer je kiest voor deze rugzak, kies je voor degelijkheid. Waarom je vandaag nog rugzak van dit merk wilt aanschaffen? Lees dan nog heel even verder!

Marktinnovators

In de jaren ’80 was Eastpak het eerste merk dat volledige prints plaatste op haar ontwerpen. Elke collectie die hierna is gemaakt is voorzien van nieuwe bedrukkingen en kleuren voor elke stijl of stemming. Het bekende merkt verkoopt naast rugzakken ook reistassen en koffers. Met haar koffers ging het merk op het gebied van innovatie zelfs nog een stap verder dan volledige prints. De zachte koffers werden als eerste uitgerust met wielen.

Samenwerking met iconen

Het populaire merk Eastpak heeft in de afgelopen jaren samengewerkt met verschillende merken en ontwerpers. Dit hebben zij gedaan om de klassieke ontwerpen in een nieuw jasje te steken. Door de jaren heen heeft men bij Eastpak samengewerkt met bijvoorbeeld Jean Paul Gaultier, Raf Simons, MSCG en andere iconen. De kans is dus heel groot dat jij een rugzak in de kast hebt liggen die ontworpen is door een bekende mode-ontwerper.

Garantie van 30 jaar

Wanneer je kiest voor een rugzak van het merk Eastpak kies je voor degelijkheid. De fabrikant is zelfs zo overtuigd van deze degelijkheid dat zij moeiteloos 30 jaar garantie geven op de rugzak bij normaal gebruik.

Tijdens de schoolperiode moet een rugzak tegen een stootje kunnen. Na een tentamenweek voelt het gewoon lekker om die tas even in de hoek te smijten omdat je er klaar mee bent. Wanneer de schoolweek vervolgens weer gaat beginnen is het goed om te weten dat je op je beste maatje kan vertrouwen om je spullen veilig te vervoeren. Gaat er toch iets mis buiten jouw eigen schuld? Dan kan je bij de fabrikant terecht reparatie of een nieuw exemplaar.

Meest populaire model van Eastpak

De Eastpack out-of-office is al jaren de meest populaire onder jonge- en oudere gebruikers. Wanneer je een willekeurige school binnenloopt zal je zien dat veel scholieren gebruik maken van deze rugzak. De zachte banden geven de gebruiker een uitstekend draagcomfort. Deze rugzak beschikt over een groot vak aan de achterkant en een wat kleiner vak aan de voorkant. De rugzak is verkrijgbaar in diverse kleuren- en prints. Dit geeft gebruikers de mogelijkheid om een rugzak te kiezen die hen past. Waar wacht je nog op? Direct naar de winkel voor een nieuwe rugzak van Eastpak!

Geef een antwoord