Patchkast kopen
Algemeen

Patchkast

7.03KViews

U bent op zoek naar een patchkast, maar wil niet teveel tijd besteden aan het vinden van een geschikte patchkast? Dat snappen wij helemaal. Het is natuurlijk het prettigst als u uw patchkast en alles wat daarbij hoort in één keer aan kunt schaffen. Zo weet u zeker dat de onderdelen bij elkaar passen en dat u alles op hetzelfde moment ontvangt. Bij Serverkast.com vindt u alles wat u nodig heeft voor uw netwerk. In deze webshop heeft u volop keuze uit 19 inch en 10 inch patchkasten

Oorsprong benaming patchkast

De naam patchkast. is afkomstig uit het Engels. Onder patching verstaan we het verbinden en aan elkaar knopen, hiervan is patchkast afgeleid. In Europa is het heel gebruikelijk een patchkast te gebruiken. In de kast wordt bepaald welke toepassingen op welk aansluitpunt wordt aangeboden. Er is vaak een patchlijst waarop staat welke aansluiting met welke toepassing verbonden is. Het is wel lastig een patchlijst bij te houden, omdat er vaak wijzigingen doorgevoerd worden.

19 inch rack

Het skelet van een patchkast noemen we ook wel een rack. Zoekt u een 19 inch rack? Serverkast.com heeft het voor u. Een relay rack bestaat uit twee 19 inch montageprofielen, zonder beplating aan de zij- en boven/onderkanten. Doordat het rack niet is voorzien van beplating wordt er geen warmte vastgehouden.

Waar kunt u een goede patchkast kopen?

Met een patchkast zorgt u ervoor dat uw netwerkoplossingen overzichtelijk en veilig worden opgeborgen. Wat voor u de meest geschikte patchkast is hangt af van uw persoonlijke voorkeuren. Weet u van tevoren al precies waar u naar op zoek bent? Dan is het een stukje makkelijker om de gewenste patchkast te vinden. Wat ook erg goed van pas komt is persoonlijk advies van echte specialisten. De medewerkers vanServerkast.com helpen u hier graag bij. Zorg er ook voor dat uw netwerkoplossingen veilig en overzichtelijk worden opgeborgen en kies voor een patchkast. Ook als u op zoek bent naar bijvoorbeeld een 10 inch patchkast of UTP kabel dan bent u hier aan het juiste adres. Benieuwd naar het assortiment? Breng een bezoek aan Serverkast.com.

Geef een antwoord