serverkast
TrendsZakelijk

Koop de beste serverkast

1.45KViews

Wist u dat een serverkast een belangrijke factor is binnen uw kantoor? Wellicht staat deze bij u al jaren op dezelfde plek en kijkt u er niet of nauwelijks naar om, maar de serverkast verdient echt wel wat meer aandacht. Hier worden alle belangrijke onderdelen van uw netwerk bewaard. Ook is dit een warmtespot, doordat er veel apparatuur en bekabeling samenkomt. Het is dus een goed idee om de staat van uw serverkast te checken en wellicht vervanging te overwegen. Hoe koopt u de beste serverkast? Bedenk eerst eens wat er allemaal in de serverkast moet komen te staan. Gaat het alleen om de server of wilt u er ook overige apparatuur en kabels in kwijt? Heeft u ook al nagedacht over de plek waar u de serverkast neer gaat zetten? Is dat onder een bureau of juist aan de wand? Wanneer u deze vragen beantwoordt komt u er stap voor stap achter wat de beste serverkast voor u is.

Vul uw serverkast aan met accessoires

Als u erover uit bent welke afmeting uw serverkast moet zijn bent u er nog niet. Er zijn nog een aantal belangrijke factoren. Denk aan de deur van de serverkast. Moet deze geperforeerd zijn of van glas? Een geperforeerde deur voert de warmte gemakkelijker af en een glazen deur reduceert geluid, wat prettig is wanneer er veel mensen in één ruimte werken. U heeft ook de keuze om uw kabels of andere onderdelen netjes weg te werken met afdekpanelen. Daarnaast zijn er legborden in diverse afmetingen, zodat u ook andere apparaten kunt plaatsen. Wilt u kunnen rekenen op een serverkast met voldoende stroom? Neem er voor de zekerheid dan nog een stekkerdoos bij. U laat alles veilig achter dankzij de sloten met bijpassende sleutels, ook een erg prettig idee.

Een serverkast online bestellen

Bent u overtuigd van de voordelen die een serverkast u biedt? Wacht dan niet langer en koop uw eigen serverkast. Een bestelling plaatsen bij UTP-Kabel.nl is heel gemakkelijk. Dankzij de grote voorraad bent u verzekerd van een snelle levertijd. Bestellingen die voor 16:00 binnen zijn, worden dezelfde dag nog verstuurd. Vindt u het lastig een keuze te maken met alle mogelijkheden? Het team adviseert u graag. Meer weten? Neem gerust contact op.

Geef een antwoord