leuke telefoonhoesjes van Casimoda
Trends

Helemaal hot: de leuke telefoonhoesjes van Casimoda

1.75KViews

Telefoonhoesjes zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar. Als je je nieuwe smartphone meer bescherming wilt bieden, mag een hoesje dan ook zeker niet ontbreken. Maar waarom kiezen voor een saai en doorsnee hoesje als je ook kunt uitpakken met diverse stijlen en kleuren? Leuke en grappige telefoonhoesjes zijn helemaal hot anno 2019. Ze weergeven jouw persoonlijkheid, geven je telefoon meer karakter en zijn ook nog eens een ware eyecatcher om uit jouw tas of broekzak te toveren! Heb jij een nieuwe telefoon en wil je deze graag oppimpen? Of is je huidige hoesje aan vervanging toe? Dan geven de leuke telefoonhoesjes van Casimoda jouw genoeg keus. Enjoy!

Originele telefoonhoesjes met eigen foto

Ben je de standaard telefoonhoesjes helemaal beu? Wil je een telefoon die meer over jou als persoon zegt? Deze een persoonlijke touch geven? Dan kan je bij Casimoda jouw hart gerust ophalen. Hier geniet je van de mogelijkheid om zelf een telefoonhoesje met eigen foto te ontwerpen.

Maak bijvoorbeeld een telefoonhoesje met de foto van jouw gezin, je dierbaren, vrienden of gewoon een andere foto die belangrijk voor jou is. Zeg nou zelf, veel unieker dan dit ga je het natuurlijk niet krijgen. Gelukkig snappen ze bij Casimoda ook dat we niet allemaal met een hart voor design zijn geboren. Daarom maken zij gebruik van een speciaal ontwerpprogramma die het voor iedereen mogelijk maakt om een mooi ontwerp te maken. Zelfs met twee linkerhanden, weinig gevoel voor creativiteit of kennis van computers. Een eigen hoesje maken is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Start vandaag nog met ontwerpen en geniet binnen enkele minuten van een prachtig en origineel hoesje!

Design hoesjes

Als ware influencer probeer je natuurlijk met alles een statement te maken. Hierbij kan je niet alleen denken aan je alledaagse outfit en de activiteiten die je onderneemt, maar ook de accessoires mogen niet ontbreken. Om mensen te inspireren met jouw stijl is het belangrijk dat aan alle dingen gedacht wordt. Vergeet dan ook vooral niet om jouw telefoon letterlijk in een nieuw jasje te steken. Met een design hoesje van Casimoda mag je zeker gezien worden.

In tegenstelling tot wat veel dames geloven biedt een hoesje zoveel meer dan alleen een beschermende factor. Natuurlijk is dit in eerste instantie de belangrijkste reden om voor een hoesje te kiezen, maar ook de uitstraling van het hoesje is van essentieel belang. In de moderne tijd zijn we bijna dagelijks op onze smartphone te vinden. We halen hem uit onze zak als we de tijd willen zien, een appje willen versturen, onze mail willen checken of ons simpelweg vervelen. Mensen herkennen jou dan ook aan jouw telefoon. Behandel het hoesje als fashion item en een aanvulling van je garderobe.

Design hoesjes

 

Persoonlijke touch

Bij Casimoda streven ze naar originaliteit. Zij willen hoesjes op de markt brengen die je normaal gesproken niet zo snel ziet. Door voor één van hun hoesjes te kiezen, kies je dan ook voor een ware verrijking van jouw telefoon. Een fashion item. Maar waar baseer je jouw keuze op?

Wij zijn van mening dat een telefoonhoesje best persoonlijk mag zijn. Hierbij hoef je niet direct aan een gepersonaliseerd hoesje te denken (mag natuurlijk wel!), maar aan een hoesje die jouw persoonlijkheid weergeeft. Als stoere dame mag een hoesje met ‘Badass Babe’ natuurlijk niet ontbreken of ga je toch liever voor lief met zachte plaatjes of quotes? Jij bepaalt!

Geef een antwoord