serverkast kopen
TrendsWonenZakelijk

Een serverkast kopen

1.44KViews

Vandaag de dag kunnen we niet meer zonder internet. Dit geldt zowel voor particulieren als bedrijven. Wat dan ook van groot belang is, is een internetverbinding die goed werkt. Deze wordt vaak tot stand gebracht door middel van een netwerkoplossing. Zie het als het hart van een onderneming. U wilt uiteraard dat dit hart goed klopt, het is daarom van belang om uw netwerkoplossingen overzichtelijk op te bergen in serverkasten. Wilt u een serverkast kopen? Neem dan eens een kijkje in het assortiment van Patchkast.com.

Waarop letten bij serverkast kopen?

Voordat u overgaat tot een aankoop is het belangrijk rekening te houden met een aantal factoren. Zo zijn er verschillende afmetingen serverkasten te vinden in het assortiment van Patchkast.com.
Wilt u de patchkast onder een bureau plaatsen? Kies dan voor een wandkast. Echter zijn deze varianten niet geschikt voor veel of diepe apparatuur. Dit geldt wel voor een staande kast, deze is dan wel weer minder compact.

Weet u al voor welk deurtype u kiest? Een patchkast beschikt over een glazen of geperforeerde deur. Dankzij een geperforeerde deur kan eventuele warmte de kast snel verlaten. Een glazen deur is niet geschikt voor apparatuur die warm wordt, deze warmte kan niet weg. Wel biedt een glazen deur bescherming tegen geluid en stof.

De breedte is ook van belang. Een 19 inch patchkast heeft een profiel van 48,26 cm. De minimale breedte van een kast is 600mm, naast het profiel is ruimte nodig voor de montage van apparatuur. Indien u niet zoveel ruimte nodig heeft kunt u kiezen voor een 10 inch profiel.

De diepte van de patchkast worden in de buitenmaten aangegeven. Door de stalen beplating valt ongeveer 10 cm weg. Houd hier rekening mee bij het bepalen van de diepte.

Waarop letten bij serverkast kopen

Gemonteerd of ongemonteerd

Een patchkast van Patchkast.com wordt standaard gemonteerd verzonden. Dit heeft als voordeel dat u de kast niet zelf in elkaar hoeft te zetten. Het kan echter in sommige gevallen handig zijn een ongemonteerde kast te bestellen, bijvoorbeeld als de patchkast veel verdiepingen naar boven moet worden getild. Weet u welke patchkast het meest geschikt is voor uw situatie? Bekijk het complete aanbod direct online bij Patchkast.com.

Geef een antwoord