Een leuke outfit voor in de slaapkamer
KledingModeTrends

Een leuke outfit voor in de slaapkamer

2.82KViews

Er leuk uitzien is natuurlijk fijn, maar leuk en sexy dat is pas echt helemaal top. Heb jij zin in romantiek en verleiding en wil jij hierin het initiatief nemen dan is erotische kleding precies wat jij nodig hebt. Verleid je partner omdat die het verdient of omdat jullie seksleven misschien wel een flinke boost nodig heeft. Een goede manier om je partner te verleiden is natuurlijk het dragen van erotische kleding. Trek een verleidelijk sexy outfit aan, het is het begin van een leuk en vooral sexy vervolg. Het kan echter nog leuker, door er een spannend spel van te maken. Laat je innerlijke ‘femme fatale’ het van je overnemen en speel het spel van erotische verleiding.

Laat zijn ogen fonkelen

Het overgrote deel van de mensen is visueel ingesteld, dit geld zeker voor mannen. Hier kan je slim gebruik van maken bij het verleiden van je partner. Erotische kleding laat je vrouwelijke vorm goed tot uiting komen. Je laat er mee zien spannend en sexy te zijn. De verleiding begint bij het kiezen van het juiste setje. Ga op zoek naar iets waar jij je lekker in voelt, wat je een gevoel van zelfverzekerdheid geeft. Het kan een combinatie zijn van een prachtige bh en string eventueel in combinatie met jarretels. Wat dacht je van een sexy korset met open borsten? Een catsuit met open kruis misschien. De keuze in erotische kleding is groot. Misschien is het leuk uit te pakken met een sexy outfit wat thema gerelateerd is. Ben jij deze avond de politieagente of misschien de altijd sexy zuster.

Tijd om femme fatale los te laten

Je hebt je prachtige, sexy en leuke outfit voor de slaapkamer binnen tijd voor de verleiding. Je kan er voor kiezen al te beginnen nog voor je in de slaapkamer bent. Draag het alvast van te voren tijdens het eten of een etentje. (Een thema outfit is tijdens een etentje elders misschien niet de beste keus, maar je sexy lingerie kan natuurlijk altijd en overal gedragen worden). Fluister hem tijdens het eten toe dat je iets speciaals voor hem aan hebt getrokken. Op die manier bouw je de spanning gemakkelijk op. Heeft hij het totaal niet op die comfortabele joggingsbroek welke je in de avonden zo graag draagt tijdens het relaxen op de bank? Als je er erotische kleding onder draagt, dan durft hij er vast niets meer over te zeggen. Wil je nog een stapje verder gaan wat dacht je er dan van om uit het niets je setje aan te trekken en er in rond te gaan lopen. Is het bijvoorbeeld jouw dag om te koken, doe dit dan in enkel je setje. Laat hem er pas aanzitten na het eten, zo wordt de spanning alleen maar groter. Hij ‘mag’ er natuurlijk wel heel de tijd naar kijken, jij houd als femme fatale natuurlijk de touwtjes in handen.

Van top tot teen een sexy vrouw

Als jij jezelf voorbereid op deze leuke en sexy avond, maak dan wel het volledige plaatje compleet. Combineer je outfit met paar hoge hakken, zo haal je de femme fatale pas echt in je naar boven. Denk aan je haar en je make-up, zorg dat je van top tot teen een sexy verschijning bent. Het cadeautje van de avond dat ben jij! Je partner mag het langzaam uitpakken wat zeker zal zorgen voor een geweldige avond.

Geef een antwoord