Opslagruimte huren voor studenten
TrendsWonen

Opslagruimte huren voor studenten

3.41KViews

Het is soms verbazingwekkend hoeveel spullen studenten kunnen verzamelen op een kleine kamer. Vaak staat deze boordevol met spullen die ze vanuit huis mee hebben genomen, die ze hebben gekregen of die ze door de jaren heen hebben verzameld. Daarbij hebben we het nog niet eens gehad over de verzameling boeken, schriften, gummetjes en andere prullaria die bij een echte student niet mogen ontbreken. Door een opslagruimte huren ergens in Nederland kan jij eenvoudig het gebrek aan ruimte oplossen. Maar is een opslagruimte huren ook voor studenten de beste oplossing? En wanneer kies je hier dan voor?

Wanneer opslagruimte huren als student?

Voor studenten klinkt het misschien een beetje vreemd om een opslagruimte te huren. Waarom zou je daarvoor kiezen? Een beetje ruimtegebrek hoort er toch bij als student? Misschien wel, maar in sommige gevallen is het ruimtegebrek een groot probleem. Dan komt een opbergunit zeker van pas. Wij zetten een aantal situaties voor jou op een rijtje, waarbij het verstandig kan zijn om een opslagruimte te huren:

  • Moet je plotseling je kamer uit en heb je nog geen nieuwe woonruimte? Als je zolang bij vrienden of kennissen moet verblijven is het niet handig om je spullen mee te nemen. In dat geval kan je ze eenvoudig tijdelijk opslaan in een opslagunit.
  • Is je woonruimte eigenlijk te klein voor de hoeveelheid spullen die je meebrengt? Geniet dan van extra ruimte door spullen die je niet meer gebruikt op te slaan. Zo kan je deze, als je later weer over meer woonruimte beschikt, gewoon weer in huis nemen en staan ze tot die tijd veilig.
  • Sommige spullen kan je voor de veiligheid beter opslaan, zeker als dit dierbare spullen zijn. In een studentenhuis kan je er immers niet altijd op aan dat alle spullen even veilig worden opgeborgen. Het zou toch verschrikkelijk zijn als erfstukken of andere dierbare spullen onverhoopt beschadigd raken of gestolen worden. Met een beveiligde opslagunit is dit probleem verleden tijd.
  • Als het niet meer mogelijk is om de rest van je spullen bij je ouders te parkeren, omdat zij bijvoorbeeld de kamer voor iets anders willen gebruiken, kan je door middel van een opslagunit toch nog al je spullen meenemen. Zo hoef je geen dierbare spullen weg te doen en sta je niet voor onmogelijke keuzes.

wanneer opslagruimte huren

 

Voordelen voor studenten

Voor een student is het leven al duur genoeg. Waarom zou je dan toch een opslagruimte huren? Natuurlijk is het fijn om je spullen ergens veilig kwijt te kunnen. Maar zal dit niet te veel kosten? En wat zijn precies de overige voordelen voor studenten?

Er zijn enorm veel opslagbedrijven die speciale regelingen treffen voor studenten. Soms is de opslag zelfs kosteloos of vraagt dit om enkele euro’s per maand. Bovendien is het mogelijk om online te reserveren. Hierdoor kan je direct alle aanbiedingen, acties en overige informatie bekijken. Zo ben je direct van alles op de hoogte en is het reserveren binnen een oogwenk gebeurd. Daarnaast worden jouw spullen 24/7 bewaakt. Alleen jij hebt toegang tot de unit, ook de eigenaar van de vestiging kan deze niet zonder toestemming betreden. Hierdoor geniet je altijd van optimale bescherming, meer ruimte in huis en dat tegen een scherpe prijs!

Geef een antwoord