TrendsWonen

De laatste eetkamerstoelen trends vind je hier!

2.28KViews

Ben je helemaal uitgekeken op je huidige eethoek? Ben je continu op zoek naar ideeën om deze nieuw leven in te blazen? Door de eetkamerstoelen te veranderen, krijgt jouw eetkamerhoek direct een geheel nieuwe uitstraling. Zo hoef je niet meteen de gehele eethoek aan te pakken, maar kan je door slechts de stoelen te veranderen van een nieuwe uitstraling genieten. Wanneer je echter vol enthousiasme online door het aanbod scrolt, zakt de moed je in de schoenen. Het aanbod is wel heel groot. Hoe weet je dan nog welke eetkamerstoel het beste bij jou en het interieur past? Kies je voor die hippe kuipstoelen of ga je toch voor een simpele landelijke stoel? Wat is de beste keuze?

hippe kuipstoelen

Om jou alvast een beetje inzicht te geven in het aanbod en de keuze (hopelijk) eenvoudiger te maken, zetten wij de laatste eetkamerstoelen trends voor jou op een rijtje.

Industriële eetkamerstoelen

De industriële stijl heeft enkele jaren terug onze harten compleet veroverd en dat is anno 2019 niet anders. Nog steeds hebben veel mensen deze stijl in hun harten gesloten. Het is dan ook niet vreemd dat industriële eetkamerstoelen een belangrijke plaats op dit lijstje innemen. Kenmerkend voor deze stoelen zijn de robuuste materialen waarvan ze gemaakt worden. Vaak zien we metaal of staal en wordt er veel gewerkt met leer. Je kunt er zelf voor kiezen of je deze stijl in de aanwezigheid van grote en grove materialen laat zien of slechts kleine accenten voldoende zijn.

Industriële eetkamerstoelen

Wist je dat industriële stoelen ook heel goed matchen met meubels uit een andere woonstijl? De metalen accenten en robuuste afwerkingen passen bijvoorbeeld erg goed bij de natuurlijke materialen die je veel terugziet in de landelijke woonstijl. Oftewel: industriële stoelen zijn altijd een goede koop!

Kies voor verschillende soorten eetkamerstoelen

We leven steeds meer in een maatschappij waar het wel eens anders mag. We mogen onze uniciteit laten zien. Waar we vroeger alles precies op elkaar moesten afstemmen en zeker niet verschil mochten laten zien, is dit tegenwoordig wel anders. Het is juist leuk om een interieur niet geheel op elkaar af te stemmen. Waarom zou je voor eetkamerstoelen in dezelfde stijl kiezen als er nog zoveel andere stijlen zijn die je mooi vindt? Je mag best een mix maken, dat creëert juist een speels effect aan de eettafel. Wij adviseren dan wel om voor dezelfde kleuren te kiezen, zodat het geheel niet te druk wordt.

Strak en modern

Alhoewel we steeds vaker opvallende modellen zien, zijn ook de strakke en moderne eetkamerstoelen nog steeds heel populair. Ben je niet iemand die graag op de voorgrond treedt? En hou je het interieur graag rustig zonder de sfeer te verliezen? Kies dan voor strakke eetkamerstoelen. Het aanbod is ontzettend groot, waardoor je altijd wel een stoel kan vinden die bij jouw smaak en interieur past. Naast dat strakke eetkamerstoelen voor een rustige en sfeervolle uitstraling zorgen, zijn ze ook nog eens zeer eenvoudig te combineren met de rest van het interieur. Mocht je in de toekomst het interieur nog willen veranderen, zullen de stoelen altijd geschikt blijven. Zij complimenteren immers iedere woonstijl!

Geef een antwoord