Onderhandelen over je salaris en meer met een uitzendbureau
TrendsZakelijk

Onderhandelen over je salaris en meer met een uitzendbureau

1.94KViews

Wil je een nieuwe baan gaan zoeken? Dan wil je dit mogelijk via een uitzendbureau doen. Maar daarbij hoort ook dat je gaat onderhandelen. Om zo tot de beste voorwaarden te komen. Maar hoe gaat dit onderhandelen in z’n werk wanneer je bij een uitzendbureau werkt? Je leest het hier!

Je salaris

Je salaris is misschien nog wel het belangrijkste waar je over wilt onderhandelen. Bij een uitzendbureau wordt je loon vaak per uur uitgedrukt. En daarom zijn de salarisonderhandelingen ook anders. Vaak is het dan ook beter mogelijk om te onderhandelen. Reken vooraf altijd je salaris uit op basis van één maand, zodat je al een duidelijk beeld hebt van je maandelijkse loon. Vooral wanneer je potentiële werkgever actief op zoek is naar een werknemer voor jou positie, is er vaak veel ruimte om te onderhandelen. Vraag altijd vooraf in welke schaal je komt te werken. Zo kun je inschatten hoeveel ruimte je hebt om te onderhandelen. Vergeet niet dat je realistisch moet blijven. Je werkervaring en opleiding blijven natuurlijk het belangrijkste.

Je salaris

Regel extra’s

En hoewel je salaris onder de primaire arbeidsvoorwaarden valt. Zijn er natuurlijk ook secundaire arbeidsvoorwaarden waar je vaak mee te maken kunt krijgen. Dit zijn zaken zoals een lease-auto, laptop of telefoon van de zaak. Iedere werknemer krijgt wel te maken met secundaire arbeidsvoorwaarden en je wilt ook hier goed voer onderhandelen.

Het salaris is natuurlijk belangrijker maar je wilt ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo kun je proberen om dezelfde arbeidsvoorwaarden te krijgen dan de medewerkers die vast in dienst zitten. Denk bijvoorbeeld aan de reiskosten of de mogelijkheid om thuis te werken. Daarnaast zijn zaken zoals bonussen ook belangrijk om te bespreken.

Het komt ook hierbij vaak neer op je vaardigheden in het onderhandelen. Zo zal je er beter in worden wanneer je het vaker doet. Wel kun je informatie opzoeken op het internet hoe je het beste kunt onderhandelen. En welke arbeidsvoorwaarden er zoal zijn. Op de website van Manpower uitzendbureau vind je bijvoorbeeld informatie over welke secundaire arbeidsvoorwaarden er zijn. Daarnaast vind je er allerlei andere handige informatie.

Regel extra’s

Vind een goed uitzendbureau

Zoals we eerder hebben aangegeven is Manpower een goed uitzendbureau. Ze zijn al veel jaren actief en hebben daardoor de juiste expertise opgebouwd. Niet alleen om je te helpen aan een baan. Maar ook om je tijdens je gehele loopbaan te helpen. Van het vinden van een leuke baan. Tot en met het geven van extra scholing om je nog beter te laten worden in je vak. Manpower heeft ook veel vacatures van bedrijven. Zoek je vacatures Den Haag? Dan kun je altijd bij ze terecht. Door de vele vacatures die ze hebben kunnen ze je vrijwel altijd helpen. En ze helpen je niet alleen aan de baan. Je kunt er ook terecht voor al je vragen. Zo kunnen ze je advies geven over onderhandelen. Of kun je bij ze terecht wanneer je niet zeker weet of je wel in de juiste richting aan het zoeken bent naar een baan. Het loont altijd om eens contact met ze op te nemen.

 

Geef een antwoord