By-Boo Whip Stoel
TrendsWonen

By-Boo Whip Stoel: Vintage, velvet en heel erg van dit seizoen

1.41KViews

By-Boo is al zeer bekend in Nederland. Nog niet zo lang geleden is By-Boo opgericht in Nederland. Om precies te zijn is By-Boo opgericht in 2013. By-Boo gaat niet alleen voor stevigheid van hun meubelen, maar ook voor zeer verrassende uitkomsten. By-Boo is namelijk een bedrijf wat niet graag in hokjes wordt geplaatst als meubelbedrijf. Ze willen een unieke uitstraling bieden.

By-boo houdt zich daarom veel bezig met de woontrends van tegenwoordig. Daarnaast wil By-Boo zijn eigen stijl duidelijk laten zien. De woontrends zijn duidelijk en By-Boo speelt hier ook zeer goed op in, maar ze willen altijd verrassend uit de hoek komen om nieuwe klanten te trekken of oude klanten te behouden. By-Boo is de perfecte meubelzaak voor je, als je niet van een standaard interieur houdt, maar wel met stijl je huis wilt invullen. By-boo heeft een zeer ruim assortiment. Zo verkoopt By-Boo ook zeer comfortabele whip stoelen. De By-Boo whip stoel is altijd zeer stevig en heeft een verrassende uitvoering.

In welk interieur past de Whip stoel het beste?

Als je besluit om voor een By-Boo Whip stoel te gaan is dit natuurlijk een top keuze, maar past een By-Boo whip stoel wel bij elk interieur? Omdat By-Boo een zeer ruim assortiment heeft, zijn ook vele kleuren whip stoelen. Van zwart tot een oranjeachtige kleur, vele kleuren zijn mogelijk. Daarnaast zijn de By-Boo stoelen eigentijdse stoelen met een retro uitstraling. De whip stoelen zijn ook veel uit de nieuwe collectie van By-Boo, dit houdt in dat je By-Boo whip stoel nog een enige tijd in de woontrends zou blijven vallen. De By-Boo stoelen zijn uitgerust met een hippe velvet stof. Deze velvet stof kan geleverd worden in vier kleuren. Door middel van de kleuren zou de By-Boo stoel beter bij je interieur passen dan andere soorten stoelen.

By-Boo Whip stoel

Hoe ziet deze velvet eetkamerstoel eruit?

De By-Boo whip stoelen hebben een zeer mooi design. Omdat de zitting van stof is en het onderstel van metaal, geeft dit een zeer mooi effect aan de By-Boo stoel. Het gewicht van een By-Boo stoel is 10 kilo. Dit valt dus reuze mee en de By-Boo stoel zou hierom ook makkelijker te verplaatsen zijn. Het onderstel van de stoel staan van beneden naar boven iets schuin, wat een mooi effect geeft aan de By-Boo stoel. Het nadeel hiervan is wel, dat de ruimte tussen de stoelen, als ze naast elkaar staan aan tafel, een stuk bredere zou moeten zijn. Hiervoor is een kleine tafel helaas niet geschikt. De By-Boo zijn dus iets meer geschikt voor de wat grotere of middelmatige tafels.

Maten: past de By-Boo Whip eetkamerstoel bij jouw eettafel?

De precieze afmetingen van de stoel zijn 59 x 47 x 88 cm. Dit houdt in dat de diepte van de stoel 59 cm is, de breedte 47 cm en de hoogte 88 cm. De zit diepte zou hierom ook ruim 46 cm zijn en de zithoogte ongeveer 48 cm. Met deze afmetingen is de stoel geschikt voor bijna elk bouw van een mens. De stoelen zijn betrouwbaar gemaakt en zullen dus niet zomaar kapot gaan. Dit kan ook heel handig zijn met kinderen.

Geef een antwoord