Meer weten over wiet
TrendsVrije Tijd

Meer weten over wiet

1.25KViews

Wiet is zeer bekend in Nederland. Het is illegaal om dit in Nederland te bezitten, maar je mag het wel onder speciale voorwaarden kweken. Gebruik jij regelmatig wiet of kom jij net om de hoek kijken bij het gebruik hiervan? Dan is het wel belangrijk om je hier goed in te verdiepen en alle ins en outs hiervan te weten. Wist je dat je wiet niet alleen in de coffeeshop kan kopen maar dit ook gewoon online kunt bestellen? Daarnaast is wiet niet lichamelijk verslavend, alleen geestelijk.

Wiet vs. Alcohol

Wiet en alcohol zijn beide verslavend, maar er zijn altijd aanhangers voor een bepaalde kant. Hoewel mensen die het niet op wiet hebben beweren dat het super slecht en verslavend is, blijkt uit onderzoek dat juist alcohol verslavender is. Wat waar is, daar zijn de wetenschappers nog niet helemaal over uit. Alcohol wordt namelijk al jaren onderzocht, terwijl dit bij wiet nog niet zo lang het geval is.

Rook je wiet? Dan heb je één voordeel ten opzichte van het gebruik van alcohol, want je hebt namelijk geen last van een kater de dag erna. Het verkopen van wiet door coffeeshops of smartshops is legaal bevonden, mits ze zich aan bepaalde regels houden. Je kunt dus ten alle tijden jouw wiet legaal kopen.

wiet plant

Bestel online wiet

Wil jij graag wiet gebruiken maar er zeker van zijn dat je het goede spul in huis haalt? Dan kun je wiet ook gemakkelijk online bestellen. De betrouwbaarheid van een webshop staat altijd aangegeven en kun je teruglezen in de reviews. Bekijk eens de webshop van Zamnesia, waar je een ruim assortiment vindt en je jouw wiet kunt bestellen. Je bent zeker van goede kwaliteit en krijgt alleen het beste van het beste. Zij beschikken over het thuiswinkel waarborg keurmerk.

Geef een antwoord