5 Budgettips voor mannen om er toch goed uit te zien
KledingTrends

5 Budgettips voor mannen om er toch goed uit te zien

831Views

Aandacht besteden aan uiterlijke verzorging wordt vaak met vrouwelijkheid geassocieerd. Toch geven mannen steeds meer aandacht aan hun uiterlijk. In dit artikel bespreken we enkele tips die zeker niet duur hoeven te zijn maar wel een groot verschil kunnen maken.

Drink voldoende water en gebruik een moisturizer

Het is zo ongeveer onmogelijk om er goed uit te zien met een droge huid, zeker in je gezicht. Een goede moisturizer doet wonderen maar vergeet zeker niet voldoende te drinken. Minimaal twee liter water per dag is genoeg. Dit zorgt ervoor dat de huid flexibel blijft en dode huidcellen kunnen worden verwijderd. Mocht je ondanks dit alles nog steeds last hebben van een droge huid, dan kan het een oplossing zijn om een omega-3 supplement te nemen.

Gebruik een tondeuse

Een tondeuse is een must have in de verzorgingskast van elke man. Of je er nu eentje nodig hebt voor je prachtig kaal hoofd of om alles even bij te trimmen om een nieuwe kapsel te creëren. Met een tondeuse hou je je haardos altijd perfect onder controle. Dit is snel gebeurd met een tondeuse met verschillende opzetstukken en lengtestanden. Wil je een tondeuse voor het ganse lichaam? Of eentje met een precisietrimmer om je oren, neus en wenkbrauwen netjes te houden?

Gebruik een conditioner

Dat je je haar moet wassen weet hopelijk iedereen wel. De meeste mannen doen dit vrijwel elke dag om die gelresten eruit te halen. Maar een goede conditioner is misschien nog wel belangrijker dan een shampoo. Specialisten raden aan om je haar twee keer per week te wassen en elke dag een conditioner te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat je haar goed gemoisturized wordt en daarnaast zijn natuurlijke glans behoudt. Ze helpen het haar te versterken, te hydrateren, te voeden en te beschermen. Mocht je je haar willen laten groeien, dan is een conditioner al helemaal essentieel.

Gebruik een neustrimmer

Wel nuttig, maar helaas niet zo charmant: neushaar. Soms groeit dit haar wat te lang of is er teveel neushaar aanwezig in de neusholten, waardoor het zichtbaar wordt. Veel mannen vinden dit vervelend en willen daarom het overtollige haar verwijderen. Dat kun je prima doen met een neustrimmer. Met een neustrimmer verwijder je eenvoudig en pijnloos overtollig of ongewenst haar in de neus en het is een goede keuze als je je neushaar regelmatig wilt bijhouden. Trimmen is namelijk de meest veilige methode om een teveel aan haargroei in de neus te verwijderen zodat het niet meer zichtbaar is. Zo krijg je een frisse en verzorgde look.

Parfum in plaats van eau de toilette

Elke dag hetzelfde luchtje gebruiken voor een langere periode zorgt voor een signature geur. De beste keus hierbij is om te gaan voor parfum, en niet voor eau de cologne of eau de toilette. Volgens experts is parfum het meest geconcentreerd en blijft het langer zitten. Daarnaast is het ook nog eens beter voor een gevoelige huid, een mooie bonus

 

Geef een antwoord