houten shutter keuken
TrendsWonen

Kiest u voor houten shutters?

1.85KViews

Ramen vormen vaak een groot gedeelte van de muren van uw woning. Wat u voor de ramen plaatst om de inval van daglicht te reduceren bepaalt dan ook voor een groot gedeelte de stijl van het interieur. Donkere contouren zijn stijlvol, maar kunnen een ruimte kleiner doen lijken. Terwijl witte vlakken een open karakter hebben, maar wellicht niet passen bij uw muren, plafond of overige inrichting. Zo zijn er nog tal van andere kleuren waar u voor kunt kiezen als het gaat om houten shutters. Niet alleen kleur is een keuze. Denk ook eens na over de keuze tussen hout, aluminium of kunststof. Het is aan te raden om goed na te denken voor welke kleur, welk materiaal en welke soort zonwering u kiest. In veel gevallen is het plaatsen van houten shutters een goede optie. Met houten shutters kunt u namelijk alle kanten op. U creëert hier moeiteloos een erg sfeervol geheel mee. Ze zijn er namelijk in diverse varianten en u kunt ze precies naar wens laten samenstellen.

houten shutter raam

Varianten houten shutters

Het klinkt misschien niet direct zo, maar houten shutters zijn er in de meest uiteenlopende varianten. U gaat voor hout of u kiest voor een kunststof of aluminium uitvoering. Dat heeft vaak te maken met de soort ruimte waar u ze wilt plaatsen. Zo kiest u in de keuken wellicht voor houten shutters om een sfeervol geheel te creëren, terwijl u in de badkamer liever vochtbestendige exemplaren van kunststof plaatst. Deze verschillende materialen zijn weer in verschillende kleuren te verkrijgen. Gaat u voor zwart, wit of juist een heel andere opvallende kleur?

Leg uw wensen vast

Met zoveel keuze is het fijn om wat hulp te krijgen van iemand die er verstand van heeft. Daarom kunt u te allen tijde terecht bij de adviseurs van Van Eyck. Zij kunnen u precies vertellen welke houten shutters uit het assortiment voldoen aan uw wensen en eisen. Het fijne is dat deze adviseurs gewoon vrijblijvend bij u over de vloer komen, zonder dat u ergens aan vast zit. Ze vertellen u graag over de mogelijkheden en maken op basis hiervan een offerte op maat. Dat is nog eens passend advies!

Geef een antwoord