betonlook verf
AlgemeenTrendsWonen

Ken jij het effect van betonlook verf al?

1.02KViews

Het is al jaren aan trend: De stoere en minimalistische betonlook. Maar wist je dat er tegenwoordig ook gewoon betonlook verf bestaat? Deze kun je vinden in de webshop van Home Of Concrete. Met deze verf creëer je heel gemakkelijk een super stoere, industriële look in je huis, of dat nu je woonkamer, keuken, hal of toilet betreft. Je kunt hem namelijk overal toepassen. Er is zelfs badkamer beton ciré van homeofconcrete.com. Dit is eigenlijk een soort verf, maar dan heel dik en als het opgedroogd is volledig watervast. Vandaar dat je het in de badkamer kunt toepassen. Als je erop spettert maakt dat helemaal niks uit, het droogt vanzelf weer. Daarom is het een ontzettend leuk alternatief voor tegeltjes in de wc of badkamer, en in veel gevallen ook nog een stuk voordeliger.

Is betonlook verf makkelijk aan te brengen?

Als jij ook besloten hebt dat je betonlook verf wilt gaan gebruiken in de badkamer, wil je natuurlijk ook weten of het moeilijk is. Aangezien ze dit type verf gewoon verkopen in winkels en webshops voor consumenten kun je er van uitgaan dat het makkelijk aan te brengen is, anders had je er wel een professional voor nodig gehad. Net als bijvoorbeeld chalk paint kun je het gewoon met een roller op de muur aanbrengen, eventueel direct vanuit de emmer. Het materiaal is echt heel makkelijk te verwerken, zelfs als je maar weinig ervaring als klusser hebt. Alles wat je nodig hebt is de verf, een type roller of kwast naar keuze en een beetje geduld. Houd er wel rekening mee dat je betonlook verf pas kan aanbrengen na de juiste voorbehandeling. Deze zorgt voor een veel betere hechting. En met de juist coating er overheen kan het er jaren tegenaan, en dat voor zo’n vriendelijk prijsje! Het is dus echt helemaal niet nodig om een professional een laagje beton aan te laten brengen op de wanden en muren van je badkamer en wc. Want zolang de oppervlakken glad zijn kun je dit prima zelf. De laag is dan weliswaar niet zo dik, maar niemand die het verschil ziet met echt beton.

De voordelen van een betonlook badkamer

Naast het feit dat dit soort betonlook verf (bijvoorbeeld van betoncire.shop) super trendy is en een hele minimalistische sfeer creëert is het ook nog eens ontzettend praktisch. Je brengt het namelijk volledig naadloos aan, waardoor het gemakkelijk schoon te maken is. Als je tegeltjes hebt, zul je om de zoveel tijd de voegen moet schoonmaken, en dat is bij een betonlook vloertje of muur natuurlijk niet het geval. Je gaat er gewoon met een doekje overheen en alles is weer schoon, super handig!

 

Geef een antwoord