Armband
Algemeen

Een origineel cadeau: Een armband met naam

832Views

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor je vriendin, zus of moeder? Denk dan eens aan een armband met naam van Shoppe. In deze webshop kun je allerlei verschillende sieraden op diverse manieren laten personaliseren, waardoor er een uniek cadeau of een mooie herinnering ontstaat. Je kunt bijvoorbeeld een naam laten graveren in een item, of ergens een foto aan toevoegen, of dat nu geprint is of gegraveerd. Je kunt er zelfs een vingerafdruk in een sieraad laten graveren, dat is nog eens een origineel cadeau! Deze kun je uploaden als foto, en zij maken er een zwart wit afbeelding van, die ze vervolgens graveren in het item. Liever een sleutelhanger met foto die je kunt wisselen? Dat kan natuurlijk ook. Ze hebben namelijk naast diverse items die ze graveren ook sleutelhangers waarbij je zelf de foto kunt verwisselen. Leuk als je hem bijvoorbeeld met een foto van de kleinkinderen wilt gebruiken. Die groeien zo snel dat je hem natuurlijk vaak wilt vervangen.

Persoonlijke sieraden met gravering op maat

Het idee achter de webshop van Shoppe is dat je er de mooiste sieraden kunt kopen, maar dan met een persoonlijk tintje. Dat maakt al hun items super geschikt als cadeautje. Niet voor niets draaien ze overuren rondom de decemberperiode, want gepersonaliseerde sieraden zijn bij uitstek geschikt als cadeau met de feestdagen. Een ketting met naam van Shoppe is bovendien lang niet zo duur als je zou denken, en doordat ze alleen werken met goede kwaliteit materialen gaat het sieraad heel lang mee.

De verschillende opties voor sieraden met naam

Als je op zoek bent naar een tof cadeau (of het nu voor jezelf is of voor een ander) dan ben je in deze webshop aan het juiste adres. Het wordt nog lastig kiezen want ze hebben super veel opties voor sieraden met naam of met een foto. Als je een naam wilt laten graveren dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een armbandje, een ketting of een bedeltje. Liever een foto laten graveren? Kies dan voor een aansteker, armband of sleutelhanger met foto. Deze foto kun je desgewenst in kleur aanleveren, maar hij wordt altijd omgezet in zwart-wit. De gravering kan namelijk enkel in het zwart-wit worden gemaakt. Let er dus op dat je foto voldoende contrast heeft, want anders ziet het er misschien niet zo uit als je had gedacht.

Mama sieraden online

En natuurlijk heeft deze webshop ook een zeer uitgebreid aanbod mama sieraden, want dat is natuurlijk de meest voor de hand liggende optie als je denkt aan sieraden met een naam. Laat de naam of foto van je kind(eren) eens graveren in een zilveren of gouden sieraad. Dan heb je niet alleen een mooi item om je outfit mee af te maken, maar draag je ook je kind(eren) altijd bij je.

 

Geef een antwoord