AlgemeenWonen

Plaats HR++ glas in jouw huis

918Views

Laat jij een nieuw huis bouwen of wil jij gewoon een nieuw raam in jouw huidige huis plaatsen? Overweeg dan eens HR++ glas! Dit glas bestaat uit twee glasbladen met daar tussenin een spouw. Deze spouw is voorzien van een speciale gasvulling en een HR coating. Één van deze glasbladen bestaat uit gelaagd glas, het kan ook voorkomen dat beide glasbladen hieruit bestaan. Gelaagd glas in een HR++ glas zorgt ervoor dat het glas niet uit elkaar valt wanneer er een breuk in zit. Wanneer je op zoek bent naar een niet raam, is HR++ dus zeker een aanrader. Het is niet het meest bekende glas, maar zeker een glas dat het overwegen waard is. Wil je meer weten over HR++ glas? Lees dan verder.

De voordelen van HR++ glas

Op de binnenkant van het HR++ glas wordt een zogenaamde zachte coating verneveld. Doordat deze speciale coating gevoelig is voor de weeromstandigheden en daarnaast ook krasgevoelig is, zit deze coating aan de binnenzijde van het HR glas. Deze glassoort verhoogt niet alleen de isolatiewaarde van jouw woning, ook biedt het extra veiligheid en wordt het comfort verhoogt. Doordat de isolatiewaarde hoger wordt, bespaar je op jouw energierekening en houdt je meer geld over in de maand. Dit is natuurlijk ook een stuk beter voor het milieu doordat het de uitstoot van CO2 verminderd. Daarnaast gaat HR++ glas ook een stuk minder snel kapot dan normaal dubbel glas. Ideaal voor wanneer je bijvoorbeeld in de buurt van een speeltuintje woont waar kinderen met een bal spelen.

HR++ glas op maat

De partij die wij aanraden voor het bestellen van HR++ glas is GlasGigant. Bij hen profiteer je van de beste service voor een scherpe prijs. Op hun website vind je meer informatie over de verschillende soorten glas, waaronder HR++ glas. Zij kunnen dit glas voor jouw op maat maken, waardoor er zelfs voor het moeilijkste glas een HR++ glas kan worden gemaakt. Heb je nog vragen over HR++ glas of over de service van GlasGigant? Neem gerust contact op met deze partij. Zij helpen je graag verder.

Geef een antwoord