Je outfit opleuken zo doe je dat
KledingMode

Je outfit opleuken: zo doe je dat

298Views

Bestaat jouw garderobe uit heel veel neutrale kleuren en basics? Daar is natuurlijk niets mis mee. Als je echter wilt voorkomen dat je outfits wat saai worden, is het goed om te kijken naar hoe het mogelijk is om deze wat op te leuken. Benieuwd hoe je dit moet aanpakken? Wij helpen je op weg en sommen het hieronder voor je op!

Voeg een aantal leuke accessoires toe

Als je jouw outfit een boost wilt geven, dan is het een goed idee om een aantal leuke accessoires toe te voegen. Met accessoires maak je jouw outfit namelijk meteen een stuk gezelliger en zo voorkom je dat je uitstraling wat saai is. Met accessoires kun je alle kanten op. Het is mogelijk om het subtiel te houden, maar je kunt er ook voor kiezen om uit te pakken. Denk bij leuke accessoires ten eerste aan sieraden. Met behulp van een mooi horloge, een ketting, een armband, ring of oorbellen geef je een boost aan je uitstraling. Naast sieraden zijn ook tassen, riemen, zonnebrillen, mutsen, haarbanden, sjaals en handschoenen accessoires om aan te denken. Accessoires toevoegen is de ideale manier om een saaie outfit te voorkomen.

Draag leuke sokken

Sokken spelen een rol in hoe je outfit er al met al uitziet. Als je jouw outfit wat wilt opleuken, dan is dit met sokken zeker mogelijk. Meer vrolijkheid toevoegen doe je door bijvoorbeeld te kiezen voor sokken met een fel kleurtje of met een patroon. Als je normaal gesproken altijd neutraal gekleurde sokken draagt, zoals wit of zwart, maak je met een kleurtje of patroon al een groot verschil. Durf je helemaal out of the box te gaan? Dan zijn happy socks ook het overwegen waard. Met deze vrolijke sokken voor heren of dames maak je jouw outfit in één klap blitser!

Maak nieuwe combinaties

Draag je vaak dezelfde combinaties? Om voor een andere uitstraling te zorgen en om te voorkomen dat je er wat saai uitziet, is het ook een mogelijkheid om eens te kijken naar nieuwe combinaties. Kijk eens kritisch naar de kledingstukken in je garderobe en pluis uit wat je allemaal hebt. Probeer eens nieuwe combinaties te maken, waar je misschien in de eerste instantie helemaal geen verwachtingen van hebt. Wie weet ontstaan er zo wel leuke nieuwe setjes.

Investeer in andere kleding

Als jouw hele garderobe al vol ligt met basics, is het misschien goed om bij het shoppen ook eens naar wat andere kledingstukken te kijken. Denk aan kledingstukken met een leuk patroontje of in een opvallendere kleur. Je hoeft niet meteen voor kledingitems te kiezen die totaal niet bij je passen, maar soms wat nieuws proberen kan nooit kwaad. Houd het subtiel als je bang bent om te veel op te vallen. Er zijn genoeg leuke kledingitems te vinden die niet al te druk zijn, maar wel voor een vrolijke outfit zorgen!

Je outfit opleuken is zoals je hierboven hebt gelezen op verschillende manieren mogelijk. Houd deze tips dus zeker in gedachten, want zo zorg je ervoor dat je altijd stijlvol én vrolijk de deur uitloopt.

Geef een antwoord