iPad hoezen in allerlei verschillende soorten en maten
TrendsWonen

iPad hoezen in allerlei verschillende soorten en maten

838Views

Een iPadhoes kan de iPad beschermen tegen krassen en andere schade. Er zijn verschillende soorten hoezen om de iPad te beschermen. In dit artikel lees je alles over iPad hoezen: wat de hoes beschermt, welke hoes het best geschikt is voor een bepaalde situatie en waar je deze het beste (bedrukt) kan bestellen!

Verschillende maten

Tegenwoordig bestaan er vele verschillende soorten en maten iPads. Om jouw iPad goed te beschermen, is het uiteraard verstandig om een hoes te gebruiken. Voor elke iPad is er wel een hoes op de markt. Onderstaand zie je welke inch hoort bij de desbetreffende iPad, zodat het hoesje dat je graag wilt aanschaffen goed past:

  • Mini iPad – 7,9 inch
  • Normale iPad en 1e generatie iPad Pro – 9,7 inch
  • iPad Air 2019 en 2e generatie iPad Pro – 10,5 inch
  • Nieuwste iPad Pro – 11- en 12,9 inch

Verschillende soorten

Zoals beschreven in het voorgaande stukje, bestaan er tientallen verschillende soorten hoezen. Om je een indruk te geven welke type hoezen er allemaal zijn, zal ik voor de belangrijkste soorten uitlichten. iPad hoesjes van hoesjemaken.nl bieden jou de gelegenheid om voorafgaand aan het bestellen een beeld te krijgen van hoe het hoesje eruit komt te zien.

Met een ‘smart cover’ word alleen de voorkant van de iPad beschermt. De hoes sluit door de magneetstrip die aan de zijkant van de iPad zit. Bij dit type hoes heb je de keuze uit twee materialen, namelijk: polyurethaan of leer.

Met een ‘book case’ wordt de iPad een soort boek of schrijfmap. De iPad wordt gestoken in een hoes. De voorzijde en achterzijde van de iPad zijn hierdoor beschermd. Ondanks dat de iPad voorzien is van een hoes kan je toch foto’s blijven maken. De hoes heeft namelijk een opening voor de camera. De cases zijn af te sluiten met een magneet, elastiek of drukknop.

Met een ‘back cover’ wordt alleen de achterkant van de iPad beschermt. Deze hoes is vooral geschikt voor in huis. Met de cover worden krassen door schuiven met iPad voorkomen. Deze cover is in verschillende varianten verkrijgbaar.

Met een ‘full body’, de naam van de hoes beschrijft het eigenlijk al, zorgt de hoes ervoor dat de iPad niet wordt beschadigd door water, stof, zand en ander vuil. Deze hoes biedt uitkomst voor men die houdt van actiesporten, werkt in de bouw of op een boorplatform.

Hoesjemaken.nl

Wil je graag een iPad Pro 11 hoesje maken voor jezelf? Of wil je een uniek cadeau geven aan een ander? Kijk dan eens op de website van Hoesjemaken.nl. Daar vind je hoesjes voor alle modellen iPads en kun je eenvoudig zelf je hoesje ontwerpen. Of je er nou een mooie foto of een mooie tekst op wil hebben. Je kunt er je creativiteit goed in kwijt!

Geef een antwoord