Bedrukte aanstekers met logo
AlgemeenZakelijk

Bedrukte aanstekers met logo

827Views

Op zoek naar een giveaway om te bedrukken met het logo van jouw bedrijf of organisatie? Dat is niet altijd even makkelijk. Het vinden van de ideale giveaway kan soms nog best lastig zijn. Het is belangrijk dat de giveaway past bij de branche waarin jouw bedrijf werkzaam is. Maar wat nog belangrijker is, is dat de giveaway ook daadwerkelijk wordt gebruikt. Want een weggevertje dat direct aan de kant wordt gelegd, heeft natuurlijk niet heel veel invloed op de naamsbekendheid van jouw bedrijf. Het is daarom van belang om een giveaway te vinden waar de ontvanger gegarandeerd gebruik van zal maken.

Een veelgebruikte giveaway

De bedrukte aansteker is daarom niet voor niets zo populair. Aanstekers zijn ten slotte één van de meest gebruikte items. Bedrukte aanstekers worden niet alleen onder rokers veel gebruikt, maar ook onder niet-rokers. Of het nou gaat om het aansteken van waxinelichtjes in de winter of een lekker kampvuurtje in de zomer, aanstekers komen altijd van pas. En laat het nou net zo uitkomen dat je nooit een aansteker bij je hebt wanneer je die nodig hebt. “Heb jij toevallig een vuurtje voor me?” is dan ook een veel gestelde vraag. Help je relaties uit de brand en laat daarom vandaag nog aanstekers bedrukken met het logo van jouw bedrijf of organisatie.

Verschillende soorten aanstekers

Met het bedrukken van aanstekers kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Ga voor een simpele aansteker, een transparante aansteker, een aansteker in de kleur van jouw bedrijf of een aansteker die full color all over te bedrukken is. De opties zijn eindeloos. Dit is dan ook het tweede voordeel van het bedrukken van aanstekers: aanstekers hebben over het algemeen een relatief groot drukoppervlak, waardoor jouw logo of boodschap mooi tot z’n recht komt.

Natuurlijk zijn er ook verschillende soorten aanstekers. Zo hebben we onder andere:

  • Elektrische aanstekers
  • Vuursteenaanstekers
  • Navulbare aanstekers
  • Gasaanstekers
  • Stormaanstekers

Twijfel je welke aansteker aansluit bij jouw wensen? Neem dan even contact op met het bedrijf waar jij je bedrukte aanstekers koopt, die kunnen je vast en zeker op weg helpen.

Bedrukte aanstekers bestellen

Ben jij door dit blog enthousiast geraakt om je eigen bedrukte aanstekers te bestellen? Dan raden we je aan om een kijkje te nemen op BudgetGift.nl. Op deze site vindt je een uitgebreid assortiment bedrukte aanstekers tegen lage prijzen. Daarnaast schiet het klantenservice team je graag te hulp bij al je vragen over het bedrukken van aanstekers. Bij elke bestelling ontvang je tevens een digitaal voorbeeldopmaak, zodat je precies kunt zien hoe jouw bedrukte aansteker eruit komt te zien.

Neem vandaag nog een kijkje op BudgetGift.nl en maak jouw relaties blij met een bedrukte aansteker.

Geef een antwoord