Hoe meet je jezelf een luxe lifestyle aan
KledingTrends

Hoe meet je jezelf een luxe lifestyle aan?

1.28KViews

Iedereen ziet er graag goed uit in het dagelijks leven. Het liefste zien we er altijd uit alsof we uit een tijdschrift voor miljonairs zijn weggelopen. Verschillende zaken helpen ons erbij om te laten zien dat we een luxe lifestyle kunnen permitteren. Dat doe je bijvoorbeeld met kleding, sieraden, het type vervoer waar je gebruik van maakt en nog een aantal andere dingen. Toch hoef je niet de bankrekening van een miljonair te hebben om er chique en verzorgd bij te lopen. Dit artikel vertelt je hoe jij je onderscheidt van de rest tegen een normaal budget.

#1 Kleding

De juiste kleding is een persoonlijk visitekaartje. Het bepaalt hoe we door veel mensen gezien worden. Als je eruit wil zien als een succesvol persoon, wil je je ook kleden net als hen. Kies daarom voor de beste kleding uit het land van de mode: Frankrijk. Franse kleding staat erom bekend dat het stijlvol en van goede kwaliteit is. Hier komen immers de grote modemerken vandaan. Daarom past dit heel goed bij een luxe levensstijl. Gelukkig hoef je voor zulke kleding niet je hele bankrekening leeg te trekken. Het merk Geographical Norway van Italian Style laat zien dat mooie kleding ook zeker betaalbaar is.  Dit merk is beschikbaar bij de webshop Italian Style.

Geographical Norway van Italian Style

#2 Sieraden

Bij een goede outfit horen ook mooie sieraden. Zowel mannen als vrouwen dragen tegenwoordig sieraden. Volg daarom als man ook zeker de laatste trends op dit gebied. Met een mooi horloge om je arm maak je je outfit helemaal af. Verder zijn leren of zilveren armbanden in de mode. Kettingen kunnen ook heel erg mooi zijn, maar een grote en opvallende ketting kan juist weer patserig overkomen. In een corporate omgeving word je dan juist weer niet serieus genomen. Denk dus goed na over de sieraden die je koopt en draagt.

#3 Vervoermiddel

Als je als succesvol gezien wil worden, dan hoort daar ook een chique vervoermiddel bij. Als ondernemer of manager van een groot bedrijf hoort daar wel een beetje een dure leasebak bij. Helaas is dit niet voor iedereen weggelegd. Niet iedereen hoeft in een dure leasebak te rijden. Het gaat er vooral om dat je voertuig niet eruit ziet alsof het elk moment uit elkaar kan vallen. Hou je auto daarom altijd goed schoon en vervang hem na zoveel jaar. Maak je altijd kleine ritjes in de stad? Ga dan voor een snelle scooter, zoals bijvoorbeeld een Vespa.

#4 Sportschoolabonnement

Succesvolle mensen werken graag aan hun lijf. Als mensen zien dat je fit bent, word je eerder serieus genomen. Je bent immers je eigen visitekaartje. Schaf daarom een sportschoolabonnement aan en vind een luxe sportschool waar je dagelijks aan je lijf en geest kan werken. Je gaat je er ook beter door voelen en dat helpt zeker met het binnenhalen van die nieuwe klant of grote opdracht. You can do this!

#5 Goede manieren

Uiterlijk is belangrijk, maar er is niks chiquer en verfijnder dan een set van goede manieren. Veel geld hebben betekent dus niet dat je maar onbeschoft mag doen tegen mensen die minder hebben dan jij. Groet de mensen beleefd, doe niet uit de hoogte en geef een fooi aan de ober jouw tafel goed heeft bediend. Je kan je nog wel zo trendy kleden, maar goede manieren zijn tijdloos.

Geef een antwoord